Normális, ha fáj egy kicsit, amikor kiveszem a tampont?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még. Általában normál méretűt használok, amikor kevesebb van, akkor minit és 1-2x amikor a legerősebb a vérzésem, akkor supert.
Amikor leveszem, szokott fájni. Meg amikor cserélek és kiveszem az előző tampont, az ugye rendesen magába szívta a vért, tehát még nem elég nedves ott lent, de már raknom kéne fel a következőt, akkor is szokott kicsit fájni.
2022. aug. 9. 22:30
1/6 anonim 

válasza:

Nem. Akkor kell kivenni, amikor már megszívta magát annyira, hogy ne fájjon és a következő berakása sem. Ennek tipikus jele, amikor már szivárog. Ha ez nagyon sokára történne meg, akkor kisebbet érdemes használni.
2/6 anonim 

válasza:

Ahogy egyes írja. Korán cseréled. Ez sajnos ilyen.
3/6 anonim 

válasza:

Nem, nem normális.
Ezen kívül, ne higyj nekem, hanem nézz utána megbízható orvosi weboldalakon, hogy a tampon NEM MEGFELELŐ módon való használata mi mindent tud okozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom majd tovább benthagyni, csak most éppen az volt, hogy utaztunk, 3 óra eltelt, akkor álltunk meg, ott volt wc, tartottam attól, hogy ha tovább várok, akkor átázok.
2022. aug. 10. 07:47
5/6 anonim 

válasza:

Tampon alá tegyél be betétet is és akkor nem kell tartanod az átázástól!
6/6 anonim 

válasza:

Tampon ÉS tisztasági betét, de egy normál tamponnak (hacsak nincs extra sok vérzésed) 5-6 órán keresztül illik bírnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!