Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzasgatlotol hizas?

Fogamzasgatlotol hizas?

Figyelt kérdés
Mar tobb mint ket eve szedem ugyanazt a fajta fogamzasgatlot (Milligest), es eddig semmilyen mellekhatasat nem tapasztaltam, azonban az utobbi hetekben nagyon megnott az etvagyam es fel is szaladt ram kb. 5 kilo. Annyira nem latvanyos, de eszreveheto, es kicsit aggodom, hogy mi okozhatja, esetleg hormonzavar, vagy most indult be a hizas mellekhataskent?
2022. aug. 7. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Ez inkább azt jelenti, hogy nagyon jól keresel. Ugyanis, ha ilyen árak mellett tudsz annyit enni, hogy még öt kilót hízol is, akkor rohadt jól keresel. Én örülök annak, ha annyit tudok enni egy nap, hogy ne halljak éhen, viszont így nem is fogok elhízni soha. Esetleg tényleg hormonzavar.
2022. aug. 7. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az utóbbi hetekben 5kg feljött, az nagyon súlyos zabálás. Nem inkább stressz miatt eszel?
2022. aug. 7. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolj rá, hogy ahogy telnek az évek, lassul az anyagcserénk, változnak a hormonok, nem fogsz mindig ugyan olyan lassan hízni, mint régen, szóval lassacskán érdemes egyre jobban odafigyelni a sportra, mozgásra, kellő pihenésre, vagy ugyan olyan körülmények között hízni fogsz. Fogamzásgátló "miatt" az első hetektől szokott látványos lenni 1-2 kiló felszedése, mert ha jól tudom visszatartja a vizet a szervezetben. Figyelj jobban az életmódodra. Ha emellett is szokatlan dolgokat tapasztalsz, majd elmész orvoshoz.
2022. aug. 7. 19:50
 4/4 Metionin ***** válasza:
100%
Inkább az anyagcseréd változik. Én 13 éve szedek fogamzásgátlót és egy deka sem jött rám tőle. Egyébként is átmeneti vízvisszatartás az a "hízás", amit a gyógyszerhez társítanak és nem évek múlva fog jelentkezni, hanem az első 3 hónapban.
2022. aug. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!