Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hízni a fogamzásgátlótól?

Lehet hízni a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés

Szeretnék én is szedni, csak ki szeretném vizsgáltatni magam, nem pedig egy random felírt fogitabit beszedni, amit az orvos felír.

Mik voltak a tapasztalataitok miután elkezdtétek szedni?

Nekem a fő célom a hízás vele, mivel körülöttem mindenki hízik tőle és reménykedem, hogy nekem is ez lenne.

2022. márc. 16. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Ugye tudod, hogy bármiféle kivizsgálás csak arra irányul maximum, hogy bármilyen fajta kombinált tablettát szedhetsz-e. Azt a jó isten se mondja meg neked semmilyen vizsgálattal, hogy egy adott típusú gyógyszer okozni fog-e bármi mellékhatást.

És nyilván a tablettától nem lehet hízni, mivel alig van benne kalória. Attól hízol, amit megeszel. Max a hormonális változás az, aki hathat az étvágyra, de akkor sem magától a tablettától hízol….

2022. márc. 16. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
A mai tabletták annyira minimális mennyiségű hormont tartalmaznak, hogy attól nem fogsz hízni. A körülötted lévőknek ez csak jó ürügy...
2022. márc. 16. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Annyira minimális hormont, hogy a szervezeted azt hiszi, terhes vagy.
2022. márc. 16. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Hogy hinné már azt? Ez a hülyeség mégis honnan terjedt el?

A fogamzásgátló egy folyamatos, egyenletes de nem magas ösztrogén meg progeszteronszintet tart fenn, ami megaladályozza az ovulációt.

Terhességben ehhez képest mind az ösztrogén, mind a progeszteron nagyságrendekkel magasabb, plusz ott egy rakat lepény által termelt hormon is. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

2022. márc. 16. 12:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem konkrétan a tablettától hízok, de többet fogok tőle enni,nem? Mert az jó lenne.
2022. márc. 16. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz tőle többet enni.

Ha ez a cél, akkor bőven elég volna valami étvágyjavító szert szedned...

2022. márc. 16. 12:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már pár dolgot de nem vált be, pedig jól jönne pár plusz kiló :( 165 cm 50 kg
2022. márc. 16. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!