Picit tanácstalan vagyok?
Ma nőgyògyászati vizsgálaton voltam. Friss kapcsolatom van, és még mielőtt nemi életet élnék elmentem dokihoz. Először a doki azt mondta minden rendben, majd annyit mondott picit több a hüvelyváladékom és hogy használjak erre lactofeelt.
Igazábòl a papìromra is az van ìrva hogy nőgyògyászatilag minden rendben. Majd végül kaptam klion d-100 tablettát amire szigouan raìrtak hogy csak 5 napig használjam el a biztonság kedvéért, utana meg lactofeel kura legyen.
Kérdésem az lenne hogy most akkor mégsem vagyok rendben?
Másik kérdésem hogy ha a klion kezelés(5 nap lemegy) és a lactofeel kuranal járok pl a felenel, òvszerrel lehet nemiéletet élnem? Doki siman ravagta hogy igen

Nem értem, pedig nincs gyulladásom ezt konkrétan mondta. Annyit mondott hogy rendben vagyok csak mintha több lenne a váladékom és nyáron hamar kijön a gomba..
Annyit mondott hasznaljak neha neha lactofeelt.
Majd csak mondta hogy egy 5 napos kliont hasznaljak el a biztonsagert

Köszönöm a segìtséget.
Még egy kérdés ha egyszer szukseges lenne egy ilyen kezelesre akkor gondolom a klion alatt nem lehet ovszerrel se szexel de a regeneralo kura alatt sem?

antibiotikum alat nem, mert tönkreteszi gumit
regenearalo kura alatt lehet, az konkréten jótékony hüvelybaci ami benned is ott van
Rendben. Klion alatt amugy sem akartam volna, senkinek nem jo.
Csak a lactofeel az 7 napos kura es hogy a kozepen mar lehet e.. ez érdekelt volna

Egyiket sem használnám a helyedben, hiszen nincs semmi panaszod. Nem is értem, minek írta fel ezeket a doki... A több hüvelyváladék ezer dologtól lehet, hiszen a ciklus során változik az állaga, a mennyisége. Egyébként nekem is volt hasonló idióta orvosi tapasztalatom. Nagyjából 1 éve egyik reggel rosszul léptem, kiment a bokám, nem tudtam lábra állni. Borzasztóan fájt, így csak elmentem dokihoz, hátha törés. A röntgen után közölte velem a doki, hogy nincs bajom, csak zúzódás. A kapott papírt otthon olvastam el, azon meg az állt, hogy törés gyanúja. Lehet sejteni, milyen fejet vágtam. Hát na, ez ma a magyarországi betegellátás színvonala. 😅 Egyébként nem volt eltörve, teljesen meggyógyult néhány hét alatt. De hogy a papíron lévő infónak mi értelme volt így...
26N
Az igen.. örülök hogy magátòl meggyògyult a lábad.
Igazábòl rendellenes folyásom nincsen, halszagù sem vagyok, vokt már gombám és olyan tünetem sincs... max egy pici komforterzesem van meg enyhe huvely egese volt menzesz után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!