A candida gomba mikortól fertőzi meg a partnert is?
Figyelt kérdés
Múlthét kedden feküdtem le a párommal, szerda reggel enyhe tüneteket észleltem, csütörtöktől pedig már a viszketés, a duzzanat és a fájdalom is megjelent. Azóta én külföldön tartózkodom, az orvosom tanácsára Canesten krémet kezdtem el használni, valamint a mai nappal be tudtam szerezni a Canesten Combi Unot is, így a kúpot is tudom már használni. A kérdésem az lenne, hogy a páromat megfertőzhettem, őt is kezelni kellene a krémmel? Valamint mikortól lehet óvszerrel és nélküle (gyógyszert szedek) szexelni? ( az orvosom azóta szabin van és ezeket elfelejtettem megkérdezni, extrém komplikált a helyzetem 😂😂😂)
A válaszokat előre is köszönöm! 😊
2022. aug. 4. 21:08
1/2 anonim válasza:
A férfiak általában nem gombásodnak. Eddig akárhány nőgyógyászt megkérdeztem, mind ezt mondta, hogy nem kell kezelni a partnert, ha csak nincs tünete (makk területén égető viszkető érzés például). De már többször volt úgy, hogy elküldtem urulógushoz mikor ilyen történt a férjemet, azért nézesse meg magát. Soha semmi baja nem volt.
2/2 anonim válasza:
Lehet a párodnak nincsen tünete de attól még fertőző lehet és vissza is fertőzhet téged. Szóval ő is kenegesse magát. Szerintem várjatok meg amíg elmúlik a gomba aztán mehet a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!