Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki tud nekem bórsavas hüvelykú...

Ki tud nekem bórsavas hüvelykúpot felírni?

Figyelt kérdés

Vagy ez vénynélkül is kapható?

Nem múló candidára kéne. Az sztk-s doki már felírt macmirort es gyno pevarylt…. Az utóbbi kb 5 napra elmulasztotta, de visszajott… mindig használtam gynoflor hüvelyflóra helyreállítót is…

Most fogok magán orvoshoz elmenni, de addig meg megőrülök…

Azt olvastam ez a bórsavas cucc a candida legtöbb fajtájára is hatásos.

2022. jún. 3. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Háziorvos, nőgyógyász, igazából bármilyen orvos.
2022. jún. 3. 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Jónak jó, de mérgező is!

Nem tudom hüvely nyálkahártyáját beszivodik-e, de régen ezt adták gyerekeknek szájpenész ellen (ecsetelésre )

Mára már nem adják, mert volt belőle baj, bőven.

Lehet kapni povidon-jódost. Az nem mérgező . De ha ennyire kínoz a gomba, akkor már nem kéne szarakodni a dugdosó/kenegetős vackokkal, hanem szisztémás gombaellenes gyógyszer kell.

Illetve megvizsgálni az okát h miért szeret téged ennyire a gomba. Van ott még valami más baj is. Hormonális fogamzásgátlókkal hogy állsz? Esetleg egyéb hormonos cuccok (sportteljesítmény fokozók, doppingszerek)?

2022. jún. 4. 06:56
 3/14 A kérdező kommentje:

Hat szerintem is mar gyogyszer kene, de a nodoki nem ir fel…

Most fogok egy masikhoz menni.

Most van eloszor ilyen jellegu problemam…

Nem vagyok cukor beteg, nem szedek fog.gatlot, egeszsegesen etkezem(szinte alig eszem cukrosat) most mar szenhidratot is minimalizaltam…

Nem értem mi lehet a baj… mitol nem mulik.

2022. jún. 4. 08:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Milyen bugyikat hordasz, mivel és mikor mosdasz ott lent?

Van jelentős zsírtöbblet a testeden vagy bármi ami miatt nem elég erős az immunrendszer?

2022. jún. 4. 19:04
 5/14 A kérdező kommentje:

Pamit bugyikat hordok ( tangát soha) reggel es este zuhanyzom, nem kene belulre semmit csak kivul mosakszom meg, ph semleges “intim” tusfurdokkel.

Zsirtobblet alatt nem tudom mit ertesz, de 160cm vagyok és 47 kg.

Covidos voltam és akkor jottek elo a tunetek. Egybol elmentem dokihoz , de ugy itelte meg nem kell akkor még semmi csak a huvelyflora helyreallito kup… szerintem ha akkor ad ra valami gombaellenes szert mèg csírájában sikerul az egeszet elfojtani……

2022. jún. 4. 19:16
 6/14 A kérdező kommentje:
*pamut
2022. jún. 4. 19:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja es Marciusban voltam covidos. Szoval azota nem sikerult az orvos altal felirt ket kupokkal kiirtani.
2022. jún. 4. 19:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Betadine kúpot hasznàlj egy hétig

utána 6 napig gynoflor hüvelytablettàt a ph visszaállításra

Intim mosakodónak 1 hónapig a gombaellenes lactocydot ajánlotta az orvos utána pedig a simát.

mind vény nélküli

nekem ez segített

néha menszesz előtt és után is használom a gynoflor kúpot mert akkor sok a folyásom

2022. jún. 7. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
A betadine kúp nekem csipett 1-2 napig de akkor gyulladt voltam belulrol
2022. jún. 7. 16:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Most pont menstrualok, aztan megyek egy masik nogyogyaszhoz, meglatom o mit ir fel, de masok is mondtak mar a betadine kupot, ki fogom probalni! Koszi mindenkinek!
2022. jún. 8. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!