Érzékeny intim terület szőrtelenítése?
Nem bírom tini korom óta elviselni az intim szőrt egyáltalán. Már mindennel próbálkoztam.
Epiláltam, gyantáztattam. A művelet után napokig fáj, piros. Majd kb 1 hét mulva tele lesz az egész hólyagokkal, szőrbenövésekkel. Viszket, kellemetlen, csúnya.
Borotvával pikk pakk letolom, ezt alkalmazom. De ettől kb 2 napig sima, majd egy 4-5 napig piros, szőrbenövéses (nem annyira kint gyanta után). 1 héten belül max 1x tudom leborotválni, mert ha többször, akkor fáj.
Nem tudom folyamat simán tartani.
Eddig nem volt kapcsolatom, nem zavart.
Most,hogy lett egy párom, őt sem igazán zavarja a "borosta". Viszont tegnap pont borotválkozás után szexeltünk és megjegyezte mennyire sajnálja, hogy nem m8ndig ilyen.
Ti hogy csináljátok? Van erre valami praktika?
12
Én is azt írtam, hogy a probléma nem megoldható.
A krém nagyon durva kemikáliákat tartalmaz.
Én szoktam krémmel leszedni az intim részen, de hónapok telnek el a használatok között.
De amikor pl. először (és asszem utoljára) nagyobb felületre tettem a krémet (a lábamra), olyan szinten irritált, hogy el sem tudom mondani.
Azt mondják, hogy csak olyat kenj a bőrödre, amit meg is ennél. A szőrtelenítő krémet megennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!