Érzékeny intim terület szőrtelenítése?
Nem bírom tini korom óta elviselni az intim szőrt egyáltalán. Már mindennel próbálkoztam.
Epiláltam, gyantáztattam. A művelet után napokig fáj, piros. Majd kb 1 hét mulva tele lesz az egész hólyagokkal, szőrbenövésekkel. Viszket, kellemetlen, csúnya.
Borotvával pikk pakk letolom, ezt alkalmazom. De ettől kb 2 napig sima, majd egy 4-5 napig piros, szőrbenövéses (nem annyira kint gyanta után). 1 héten belül max 1x tudom leborotválni, mert ha többször, akkor fáj.
Nem tudom folyamat simán tartani.
Eddig nem volt kapcsolatom, nem zavart.
Most,hogy lett egy párom, őt sem igazán zavarja a "borosta". Viszont tegnap pont borotválkozás után szexeltünk és megjegyezte mennyire sajnálja, hogy nem m8ndig ilyen.
Ti hogy csináljátok? Van erre valami praktika?
Nem kell borotválni, csak géppel leszeded félcentisre.
EZ már nem szúr, nem pattog ki , nem fáj és nem is piros.
SZóval semmi nincs vele és a barátod is megbékél vele hidd el.
Engem fél cm mar zavar!
Mint írtam, nekem a teljesen csupasz lenne az ideál. Ha már par mm, nekem viszket, zavar.
Semmiképpen nem szőrteleníteném tökig (khm... csupira). A gyanta és az epilátor tövestül tépi ki a szőrt, nem kíméletes. A borotva leszedi a legfelső bőrréteget (felsérti), nem kíméletes.
Ahogy írták, fogsz egy olyan borotvát, amin van távtartó és azzal a lehető legkisebbre nyírod. Én most csináltam meg először magamnak és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel: egyenletes, csinos, szexi és sehol nem lett benövés, gyulladás.
Nem jobb egészséges bőrrel élni, kérdező?
(Mellesleg hidd el, hogy a hüvelyedet érintő fertőzéseket és gyulladásokat is kikerülöd a trimmelős módszerrel. Azok a férfiak pedig, akik "elvannak" meg "elviselik" a mini szőrt, azok dugjanak flesh-lightot. Szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!