Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítsèg ?? Zöld folyás

Segítsèg ?? Zöld folyás

Figyelt kérdés
Hónapok óta nem tudok tőle meg szabadulni, három fajta kezelésen vagyok túl már és még is mindig vissza tèr, mindegyik dokinak mondtam hogy csináljon tenyésztést és nem akar, nem tudom hogy tudnàk már ettől meg szabadulni, annyit hozzá hogy volt egy egészségügyi küretem és Azóta kezdődött minden nem tudom mi lehet ez, de nem bírom már idegileg, magán orvostól az sztk ig mindenhol jártam már!!

2022. júl. 31. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Medicoverben csinálnak tenyésztést, kérnem se kellett. Mondjuk lehet orvos függő is (mivel több városban is vannak). Én Győrben voltam
2022. júl. 31. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az pedig valami csúnya fertőzés.

Partnered van, őt is kezelték?

2022. júl. 31. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Van partnerem de őt soha nem kezelték, mondjuk ámíota ez el kezdődött ez a kàlvàira nem is vagyunk együtt ennek már több hónapja
2022. júl. 31. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A nemibeteg gondozóba is mehetsz STD szűrésre. Óvszert mindig használj, ameddig nem akarsz gyereket.
2022. júl. 31. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!