Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudnék csinálni hogy be...

Mit tudnék csinálni hogy be mehessek a vízbe?

Figyelt kérdés

Holnap megyünk aquaparkba de megjött a menstruációm

Csütörtökön és pénteken még csak barna folyásom volt de szombaton megjött rendesen, szeretném magam jól érezni és be menni a vízbe. más alkalomra nem tudjuk át rakni mert már régóta húzzuk és a holnapi nap az amikor mindenki rá ér a családból

2022. júl. 31. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Vérzés erősségtől is függ, hogy bevállalható-e. Én egyszer bevállaltam tamponnal, de sajnos hiába cseréltem ki mielőtt bementem a vízbe, mire kijöttem 20-30 perc után, már a lábamon folyt a vér, pedig a legnagyobb OB-t használtam. Igaz, hogy nekem nagyon erős a vérzésem, szóval lehet, hogy másnak működhet, én inkább nem megyek be a vízbe olyankor. Nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet az ember. A női lét csupa szívás.
2022. aug. 2. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, hogy maga a tampon nem volt tele vérrel, csak megszívta magát vízzel+ nyilván azért a vérzésem is erős volt. Egy mini tampon még könnyebben megtelhet vízzel, szóval csak óvatosan vele. A gyengébb napokban talán már kevésbé rizikós, meg azoknak, akiknek csak gyenge a vérzésük.
2022. aug. 2. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!