Holnap megyünk aquaparkba de megjött a menstruációm
Csütörtökön és pénteken még csak barna folyásom volt de szombaton megjött rendesen, szeretném magam jól érezni és be menni a vízbe. más alkalomra nem tudjuk át rakni mert már régóta húzzuk és a holnapi nap az amikor mindenki rá ér a családból
#1 hát még soha nem használtam.. de ha nem használok tampont se betétet akkor az gond?
2022. júl. 31. 21:23
4/12 anonim válasza:
2-es vagyok. Hát pontosan emiatt írtam, amit írtam. Egy nő a vérzése alatt könnyebben tud összeszedni cifra fertőzéseket, amik meddővé is tehetik, ezért olyankor még a kádfürdő sem javasolt, nemhogy a strandolás. Ha ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni, akkor csinálj, amit tetszik, aztán viseled a következményeit. Szervusz.
2022. júl. 31. 21:31
5/12 anonim válasza:
"de ha nem használok tampont se betétet akkor az gond?"
Jól értelmezem, egyiket se akarod használni strandolás közben? Ez alapján feltételezem h kb 13-14 lehetsz.
Nem lesz más választásod, mint a tampon. Ha nagyon nem akarod azt, akkor le kell mondani a fürdésről. Ezen nem lehet változtatni, mert csak két választás van: tampon, vagy lemondás a fürdésről
2022. júl. 31. 22:17
6/12 anonim válasza:
Á, sose felejtem el, amikor először használtam tampont. 13 éves voltam, épp indultunk volna a Velencei tóra. Még indulás előtt elmentem pisilni, és láttam, hogy vérzek. Teljesen kiborultam, legszívesebben lehúztam volna magam a vécén. Anyukám leszaladt a trafikba egy doboz minitamponért, addig apukám tartotta bennem a lelket. Végül minden probléma nélkül sikerült tamponnal megoldani a helyzetet. Nem kell megijedni a tamponhasználattól, ha helyesen, a leírásnak megfelelően használod, az égvilágon semmi bajod nem lesz tőle. A tamponos rémtörténetek a helytelen használatból fakadnak.
2022. aug. 1. 10:16
7/12 anonim válasza:
Mármint eleve nem használsz betétet, meg tampont?
Csak nem megint az a hlye ökolány vagy, aki itt bizonygatta, hogy tmp és bt nélkül is végigviszi a mensit?
Ha igen, akkor te is tudod a megoldást ;)
2022. aug. 1. 10:16
8/12 anonim válasza:
4-esnek minimálisan sincsen igaza de mindegy.
2022. aug. 1. 10:17
9/12 anonim válasza:
#8 abban igaza van a 4esnek, hogy a menstruáció alatt fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre. Arról, hogy mit szabad és mit nem szabad a menstruáció alatt, arról a szakmai vélemények is megoszlanak. Tényleg nem optimális napok strandolásra a menstruáció napjai, de azért nem is lehetetlen. 6os voltam.
2022. aug. 1. 10:25
10/12 anonim válasza:
szerintem hagyd ki a fürdőzést, menzesz alatt nem a legjobb strandolgatni, könnyebben kaphatunk fertőzést. sajnos nálunk nőknél előfordul az ilyen, hogy strandolást szervezünk, de a végén le kell róla mondanunk. egyébként én is voltam hasonló szituba, épp a csillaghegyi strandra mentünk volna, és nekem megjött. le kellett mondanom a programot. beraktam egy betétet, azt csináltam nem strandolós programot. sajnáltam, de elfogadtam és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!