Góc vagy daganat lehet?
2-3 értékkel van megenelkedve a fehérvérsejt és a vörösvértest süllyedésem, fél éve. Az orvos elküldött góckutatásra. Rettenetesen félek hogy daganatom van, csak sírok. Petefészek ciszta és inzulinrezisztencia vérvizsgálattal tudtuk meg hogy meg vannak emelkedve.
21/L

Majd a viszgalat felfedi. Addig kar magad belelovalni.
Riziko ha volt a csaladban. Korodbok kiindulva meg keves az eselye.
Csak nyugi minden ok kesz.

Hat minek kell annyi szar szenhidratot zabalni?
Estére bemegy egy kis csokika is netflix mellé,nem?Vagy egy jó nagy pizza.
Jaj istenem, annyian félnek ezektől,jajj csak ne rákos legyek,jaj csak ne legyen ételallergiám,jajj csak ne fájjon.Jajj csak ne!Csak ne!!!
Eleinte úgy élnek mint a kiskirályok.Piálnak,cukros szarokat zabálnak,csipszeket esznek,füveznek meg részegesre isszák magukat,mintha ez normális lenne és abban a tudatban teszik, mintha csak a jelen számitana.Az én generációm főleg ezt csinálja.Aztán meg csodálkoznak hogy hoppá...Valahogy sok a pattanás az arcomon,valahogy éhes vagyok minden 2 órában,valahogy nem birok teljesiteni munkában/iskolában.Valahogy gyenge vagyok.Valamiért már szúrni kell magamba az inzulint,valahogy gyakrabban látogatom az orvost minthogy kéne.stb....
Valójában az emberek 80 százaléka csak magát okolhatja az ilyen dolgokért.
Egyik kedvencem mikor valaki ezt mondja:"Ezt kaptam az élettől."vagy "Ezt dobta a gép"
Ez a kedvencem.Ezt hallom mindenhol.Közben meg sem az Isten,sem senki más nem tehet a következményekről.Csak is ő maga....
#2 te pusztulat, most hagytam el a fogamzasgatlot, attol van minden 😃
Teljesen tisztan etkezem, megis pattanasos a borom. Hallottal a hormonproblemakrol? Isten atka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!