Menstruációkor milyen bugyit hordasz?
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele? Szerintem nagyon gáz a nagyi bugyi, a tangán kívül más nem kényelmes nekem.2022. júl. 28. 16:21
21/25 anonim 

válasza:

Hagyományost. Nem nagyis. Mivel szorosabbnak kell lennie, hogy tartsa a betétet, ez ilyenkor nem a divatról szól hanem a kényelemről, logikusságról és biztonságról.
22/25 anonim 

válasza:

Menstruációs bugyit hordok. Ennek is vannak különböző fazonjai: éjszakára teljes feneket takaró hagyományos vagy boxer, nappalra vannak csinosabbak, pl. Brazil bugyi vagy vékonyabb lézervágott fajta, ami nem üt át vékonyabb nadrág alatt sem.
23/25 anonim 

válasza:

Én is menstruációs bugyit hordok, eldobható egyszerhasználatos (always márka). az kb francia-boxer vagy hipster stílusu talán, fogalmamsincs
24/25 anonim 

válasza:

csakis hagyományos bugyit viselek mivel csak abba tudok betéttet rakni.
25/25 anonim válasza:
A mamabugyi nem gáz, hanem szép és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!