Menstruációkor milyen bugyit hordasz?

Alapvetően ritkán veszek fel tangát, franciát, brazilt és hagyományost hordok. Ha megjön, és dolgozok, szoktam betenni egy tisztasági betétet is, hogy ha nem sikerülne (főleg az első egy-két nap alatt, mikor a legintenzívebb) időben cserélni a tampont, akkor se legyen olyan a ruhám. Emiatt ilyenkor inkább a francia és a hagyományos mellett maradok, mert a tangán nem akar megmaradni nekem rendesen a betét.
Amúgy a hagyományos fazonú bugyi nem nagyibugyi. Jóval alacsonyabb a dereka, és nem takarja be úgy az egész feneket sem. Elég nagy a különbség.

Én tangát nem hordok soha, nekem az a borzasztó kényelmetlen. Kizárólag a párom kedvéért vettem fel, de azt is csak hálószobai használatra.
Én is olyan bugyikat hordok, mint az előző, menstruációkor sem mást, mint egyébként.

Elég sok fajta van. A tangának is van az a vtozata ami nemcsak egy csík hanem kicsit vastagabb ezért kényelmesebb.
Én brazil hordok, néha csak szélesebb tangát. Az még nem üt úgy át a nadrágom mint a sima bugyi.
Ez amúgy fenéfüggő. Akinek nincs vagy kevésbé húsos a feneke azon nem biztos higy átüt a sima.
De van a simánál szélesebb is, ami teljesen befedi. Az a mamabugyi. De az nem egyenlő a sima bugyival.
Én alapból berakok tisztasági betétet ami nem kényelmes tangába szóval mindenféleképpen a francia bugyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!