Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációkor milyen bugyit...

Menstruációkor milyen bugyit hordasz?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele? Szerintem nagyon gáz a nagyi bugyi, a tangán kívül más nem kényelmes nekem.
2022. júl. 28. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
tena pants-et használok, így kvázi "semmilyet" :D
2022. aug. 2. 15:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ritkán veszek fel tangát, franciát, brazilt és hagyományost hordok. Ha megjön, és dolgozok, szoktam betenni egy tisztasági betétet is, hogy ha nem sikerülne (főleg az első egy-két nap alatt, mikor a legintenzívebb) időben cserélni a tampont, akkor se legyen olyan a ruhám. Emiatt ilyenkor inkább a francia és a hagyományos mellett maradok, mert a tangán nem akar megmaradni nekem rendesen a betét.

Amúgy a hagyományos fazonú bugyi nem nagyibugyi. Jóval alacsonyabb a dereka, és nem takarja be úgy az egész feneket sem. Elég nagy a különbség.

2022. aug. 10. 23:19
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Én tangát nem hordok soha, nekem az a borzasztó kényelmetlen. Kizárólag a párom kedvéért vettem fel, de azt is csak hálószobai használatra.

Én is olyan bugyikat hordok, mint az előző, menstruációkor sem mást, mint egyébként.

2022. aug. 11. 11:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományosat, gyakorlatilag minden másban kényelmetlenül érzem magam. A tangába be se tudnám rakni a szárnyas betétet, nekem pedig baromi erős az első 2 napban... tampont nem próbáltam még, tartok tőle.
2022. aug. 11. 14:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
6-os szóóóóval te szerepelsz a betétreklámokban :O Mindig azon gondolkodtam mégis ki a fene fejelné meg a mentruációs átázós szorongást egy fehér nadrággal? :DD
2022. aug. 18. 03:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindig franciát hordok, sokkal szexibb, és nincs vele olyan egészségügyi kockázat mint a tangával
2022. aug. 18. 03:31
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Amilyet amúgy is. Mi az a francia? :D Tangát sosem vennék fel nem is értem hogy lehet idegileg bírni hogy a fenekdben van egy maduag egész nap. 5 perc után megőrülnék.
2022. aug. 18. 22:15
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg a tanga gáz. Azért nem csak a nagy meg a tanga létezik. Vannak nagyon esztétikus "kis" bugyik is. Na én olyat hordok.
2022. aug. 18. 22:17
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elég sok fajta van. A tangának is van az a vtozata ami nemcsak egy csík hanem kicsit vastagabb ezért kényelmesebb.

Én brazil hordok, néha csak szélesebb tangát. Az még nem üt úgy át a nadrágom mint a sima bugyi.

Ez amúgy fenéfüggő. Akinek nincs vagy kevésbé húsos a feneke azon nem biztos higy átüt a sima.

De van a simánál szélesebb is, ami teljesen befedi. Az a mamabugyi. De az nem egyenlő a sima bugyival.

Én alapból berakok tisztasági betétet ami nem kényelmes tangába szóval mindenféleképpen a francia bugyi.

2022. aug. 25. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:
45%
Szeretem a tangát de a betét miatt olyankor marad a hagyományos
2023. márc. 13. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!