Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sok hüvelyfolyás?

Sok hüvelyfolyás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hüvelyfolyással kapcsolatban tenném fel a kérdésem. Nekem mióta mensizek azóta van folyásom, viszont az utóbbi pár évben nagyon sok lett. 2x szültem de az előtt is nagyon sok volt. Szülés után is sok van. Tudom mi a jelentősége ennek, és azt is tudom hogy hüvely folyás normális dolog, de azt nem tudom hogy amennyi nekem van az normális-e?! Mensi után nagyon sok van, a peteérés után kicsit kevesebb lesz de akkor is sok van. Sok tisztasági betétet használok el, és már nagyon kényelmetlen. Leírom hogy milyen van nekem, akinek ez gusztustalan légyszi ne olvassa tovább. Színe fehér vagy nagyon halvány sárga, valamikor folyós, máskor meg olyan mint a tojásfehérje, nyúlik. És azért is zavar ez mert nem tudok akármikor szeretkezni a párommal emiatt, hiszen ott marad a hüvely bemenetnél és hát elég vágyromboló. És ha spontán jön bárhol is vagyunk a szex, nem tudok megmosakodni, vagy megtörölgetni magam. Ezzel kapcsolatban tettem már fel kérdést és azt tanácsolták hogy váltsak orvost (a mostani orvosomnak hiába mondom, nem ad rá semmit). Akik ugyan így jártak és orvost váltottak, segített rajtuk?
2022. júl. 27. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez teljesen normális, orvos váltás nem fogja megoldani. Nem tudom, hogy 2 gyerek után hol akarsz spontán szexelni a pároddal, de intim törlőkendő, vagy popsitörlő lehetne mindig a táskádban. Otthon meg nyilván tudsz zuhanyozni.
2022. júl. 27. 21:54
 2/9 anonim válasza:
18%

Igen, ez teljesen normális, de azért keress fel egy másik orvost. Gyakorin, látatlanba ne adj túl sokat senki véleményére.

A "tojásfehérje" állagú váladék peteéréskor jelenik meg (ilyenkor nem ajánlott a szex). Amikor nem nyúlik, és fehér, akkor szabad. (Ez a naptármódszer, lehet hallottál már róla).

Bocsánat, hogy ennyire kiveséztem.

2022. júl. 27. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
milyen tisztaságit használsz?
2022. júl. 28. 09:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tisztaságiból a carefree-t használom.
2022. júl. 28. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
abból melyiket?
2022. júl. 28. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Tangabugyira valót
2022. júl. 28. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
az melyik ?
2022. júl. 28. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a mennyiséggel van gond, akkor nincs az az orvos, aki ezzel bármit is tudna kezdeni.

Amit meg a szexuális életetekről írsz, azt igazából nem tudom megérteni. Ez egy normál élettani jelenség, ha a férjedet zavarja, akkor álljon át guminőre, annak nincs hüvelyváladéka.

2022. júl. 28. 22:03
 9/9 anonim válasza:
Nem a mennyiség számít hanem a minőség
2022. aug. 9. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!