Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bakteriális hüvelyfolyás nem...

Bakteriális hüvelyfolyás nem múlik el?!

Figyelt kérdés

Valaki járt már hasonló cipőben ? teljesen el vagyok keseredve, próbáltam betadine hüvelykúpot, vitagyn c hüvelykrémet, és számos más terméket is de még mindig van híg fehér folyásom hónapok óta. Már nincs méhnyaknyákom sem mint anno peteéréskor. csak ez a híg fehér, szagra sem jó. de a tenyésztésem jó lett legutóbb pedig ugyanez volt a helyzet. nem értem. nőgyógyász felírt hüvelygombára kúpot most, mert mikroszkóp alatt megnézte a kenetet de nekem nincs gombára utaló jelem (túrós folyás, viszketés) éppen hogy bakteriális. kiváltottam a kúpot de még nem használtam el félek csak rosszabb lesz tőle.

mit gondoltok csajok aki szintén járt már így? Valami jó termék bakteriálisra ami bevált?

2021. okt. 24. 13:09
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és a betadine-t amíg használtam jó volt, de a befejezése után pár nappal vissza is tért a helyzet...
2021. okt. 24. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Van valami spéci vizsgálat, kenetből PCR technológiával be tudják azonosítani a kórokozót, azután lehet célzottan kezelni. Vagy amit sok nőgyógyász csinál: CNS hüvelykúp. Kimondottan beazonosítatlan bakteriális fertőzésekre szokták felírni.
2021. okt. 24. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Keress másik dokit, és másik kanit is!
2021. okt. 24. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem értem. Próbàltad magadtól a vénynélkülieket, igaz? Utána mentél dokihoz aki gombát talált, de te nem mered hasznàlni mert nem hiszel neki? Jól értem?
2021. okt. 24. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:

2-es: nem ismerem, hol lehet ilyet beszerezni? rákerestem a neten, de nem adott ki semmit. vényköteles?

3-as: mi az a kani? a doktoromat nem cserélném le, nagyon jó orvos, mindenki jó véleménnyel van róla, csak ezt a helyzetet most valamiért nem tudjuk megoldani, de hát ha a tenyészésem jó lett, akkor nem tudom mi lehet a baj velem....

4-es: magamtól semmit nem próbáltam, doki írt mindent, volt ami vényköteles, volt ami nem, pl a vitagyn C krém. Pár hónapig nem voltam nála, a helyzet fennmaradt de nem tudtam megállapítani hogy most van folyásom vagy nincs mert már olyan régtóta fennáll ez az állapot, hogy más a folyás mint volt. És most voltam rákszűrésen egy hete, akkor a kenetet megnézte mikroszkóp alatt és látott benne gombát.És persze nyilván hiszek neki, csak azért félek, mert a hüvelygomba tudom hogy túrós állagú és viszket, stb., nekem a tüneteim szerint pedig (híg, fehér folyás, nem viszket) pedig inkább bakteriális eredetűm van. persze nem akarom magamat diagnosztizálni, ő az orvos csak furcsállom...és félek, hogy rosszabb lesz a kúptól na mindegy ma elkezdem használni és meglátom mi lesz.

2021. okt. 24. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

#5: A CNS kúp magisztrális készítmény, a gyógyszertárakban készítik, receptes.

[link]

2021. okt. 24. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én elmennék másik dokihoz.
2021. okt. 24. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Mi segített?
2023. febr. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!