Bakteriális hüvelyfolyás nem múlik el?!
Valaki járt már hasonló cipőben ? teljesen el vagyok keseredve, próbáltam betadine hüvelykúpot, vitagyn c hüvelykrémet, és számos más terméket is de még mindig van híg fehér folyásom hónapok óta. Már nincs méhnyaknyákom sem mint anno peteéréskor. csak ez a híg fehér, szagra sem jó. de a tenyésztésem jó lett legutóbb pedig ugyanez volt a helyzet. nem értem. nőgyógyász felírt hüvelygombára kúpot most, mert mikroszkóp alatt megnézte a kenetet de nekem nincs gombára utaló jelem (túrós folyás, viszketés) éppen hogy bakteriális. kiváltottam a kúpot de még nem használtam el félek csak rosszabb lesz tőle.
mit gondoltok csajok aki szintén járt már így? Valami jó termék bakteriálisra ami bevált?
2-es: nem ismerem, hol lehet ilyet beszerezni? rákerestem a neten, de nem adott ki semmit. vényköteles?
3-as: mi az a kani? a doktoromat nem cserélném le, nagyon jó orvos, mindenki jó véleménnyel van róla, csak ezt a helyzetet most valamiért nem tudjuk megoldani, de hát ha a tenyészésem jó lett, akkor nem tudom mi lehet a baj velem....
4-es: magamtól semmit nem próbáltam, doki írt mindent, volt ami vényköteles, volt ami nem, pl a vitagyn C krém. Pár hónapig nem voltam nála, a helyzet fennmaradt de nem tudtam megállapítani hogy most van folyásom vagy nincs mert már olyan régtóta fennáll ez az állapot, hogy más a folyás mint volt. És most voltam rákszűrésen egy hete, akkor a kenetet megnézte mikroszkóp alatt és látott benne gombát.És persze nyilván hiszek neki, csak azért félek, mert a hüvelygomba tudom hogy túrós állagú és viszket, stb., nekem a tüneteim szerint pedig (híg, fehér folyás, nem viszket) pedig inkább bakteriális eredetűm van. persze nem akarom magamat diagnosztizálni, ő az orvos csak furcsállom...és félek, hogy rosszabb lesz a kúptól na mindegy ma elkezdem használni és meglátom mi lesz.
#5: A CNS kúp magisztrális készítmény, a gyógyszertárakban készítik, receptes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!