Melyik a legjobb keszitmeny?
Figyelt kérdés
Hetfon indulok nyaralni, igy sajnos nem tudok eljutni orvoshoz.
Elozo heten megvolt a menstruaciom es utana neha szoktam hasznalni gynophilus huvelytablettat. Harmat el is hasznaltam, ma viszont kicsit kellemetlen erzesem van ott lent es picit viszket. Mit tudnek csinalni? Pevaryl ladyt/Canesten kombit/Gynoxint hasznaljak vagy tudtok ajanlani valami mast?
2022. júl. 27. 20:49
1/8 anonim 

válasza:

Wow. Szerintem semmit ne használj. A hüvelynek van egy saját öntisztuló mechanizmusa és flórája, amibe nem érdemes belenyúlni. Sajnos egy antibiotikum-kúra vagy egy fertőzés eltolja a hüvelyflóra egyensúlyát, de egy menstruáció nem ok arra, hogy bármit is elkezdj magadba dugdosni. Egyél élőflórás joghurtokat és ha a nyaralás után is panaszos vagy, menj orvoshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Azert hasznaltam minden 2. Vagy 3 menstruacio utan gynophilust, mert irja a tajekoztaton
2022. júl. 27. 21:34
3/8 anonim 

válasza:

Nekem ez van a dobozon:
"Alkalmazási javaslat
A hüvelybe történő felhelyezés előtt 1-2 másodpercig nedvesítse be a kapszulát vízzel.
- A hüvelyi flóra visszaállításához:
napi 1-2 kapszula egy hétig
- A visszatérés megakadályozásához:
napi 1 kapszula három hétig
A Gynophilus(R) kapszula használható antibiotikumos és antimikotikumos kezelés mellett."
A tájékoztatóban ugyanezt írják.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Nem lehet, hogy pont emiatt van ez a kellemetlen erzesem? Ezert kerdeztem, hogy hasznaljak e mast vagy maradjon e ez
2022. júl. 27. 22:07
5/8 anonim 

válasza:

Ha az elmúlt 1 hónapban nem szedtél antibiotikumot, akkor nincs szükséged Gynophilusra. Ha nincs antibiotikum-kúrád vagy fertőzésed, akkor nem szabad bolygatni a hüvelyflórát semmilyen készítménnyel és irrigálással sem.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem volt antibiotikum kuram, fertozesrol sem tudok.. Viszont a baratom hetek ota bajlodik, viszketett neki, hamlott.. Ebben a honapban nem is voltunk egyutt, igy nem hiszem, hogy tole kaptam volna el valamit.
2022. júl. 27. 22:19
7/8 anonim 

válasza:

A barátod menjen el urológushoz és addig, amíg nem gyógyult meg, kerüljétek az együttlétet.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma fogunk menni, mara kaptunk idopontot
2022. júl. 28. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!