Tul fáradékony vagyok, mit kellene szednem?
Figyelt kérdés
Vas tablettát olvastam, esetleg mi segitene még? Olyan tablettát vagy port cseppet szeretnék ami nem nagy (sosem vettem be a nagy szemű gyógyszereket)
Ajánlásokat kérnék :)
2022. júl. 24. 21:16
1/10 Z003 

válasza:

Lehet vas vagy magnézium, B12 hiány, de akár pajzsmirigy probléma is. Ha huzamosabb ideig tart érdemes lehet kivizsgáltatni.
2/10 anonim 

válasza:

Kezdjük ott, hogy eleget alszol-e, megfelelően táplálkozol-e, voltál-e mostanában covidos, mi az a tevékenység, amibe belefáradsz?
3/10 anonim 

válasza:

Én csináltatnék egy teljes vérképet mielőtt elkezdeném szedni amit itt javasolnak, meg a blikk nők-ben olvasok.
4/10 anonim 

válasza:

Túl sok minden lehet.
Biztos, hogy egy átfogó orvosi vizsgálat laborral, kardiológiával együtt kellene. Egyáltalán mit jelent a fáradékonyságod? Lehet szívelégtelenség is, amire végképp nem mindegy, mit kezdesz szedni.
5/10 anonim 

válasza:

Csináltass egy laborvizsgálatot és az alapján kérd ki a háziorvosid tanácsát.
6/10 A kérdező kommentje:
Általában 8 órát alszok
De ha egy hosszú hét után szabadnapomon 10 órát alszok is van hogy késő délutánra már fáradtnak érzem magam
Biztosan rátesz a meleg is de átlagos háztartási munka, főzés, és teszek veszek szabadnapkor is már délután fáradtnak érzem magam..
2022. júl. 24. 21:45
7/10 A kérdező kommentje:
Kv-t inni nem nagyon szoktam így nincs nagyon ami pörgessen
2022. júl. 24. 21:45
8/10 anonim 

válasza:

Haziorvosnak mond ezt el es elküld vervetelre ahol kiderul.
9/10 anonim 

válasza:

Kiegeszitenem a tobbiek velemenyet, amivel egyetertek nagyjabol. Vasat ne kezdj el szedni, mert ha nincs vashiányod, tul is lehet adagolni, es az sem a legjobb elmeny. Bar altalaban a noknek a mnestruacio miatt van enyhe vashianya, azert ne ebbe az informacioba kapaszkodjunk.
10/10 anonim 

válasza:

Mindenkinek más az alvásigénye, és nyilván ez a nagy meleg nem segít, de nem tudom miért van mindenki lepontozva, mert igazuk van. Ha rendszeres 8 órás alvás mellett ennyire kifárasztanak a hétköznapi tevékenységek, akkor ott valami gubanc van. Lehet csak sima vashiány, de lehet súlyosabb, szív- vagy vérnyomásprobléma. Én minimum egy vérnyomás + nagyrutin + EKG beutalót kérnék a háziorvostól, ha normális akkor ilyen panasznál ezt magától is javasolni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!