Mennyire fáj az első nögyógyászati vizsgálat?
Igen #10, én is így gondolom.
Érdekesnek találom, hogy kicsit le lett pontozva, én csak az igazságot modtam el a részemről. Elég nagy a fájdalomtűrő képességem pedig, mert nekem nagyon durvák a menzeszeim. A rákszűrés sehogy nem kellemes dolog, de én fel voltam rá készülve, hogy nem lesz leányálom. :D Közben ha beszélget veled a doki és jófej, semmi gond és 20 mp az egész. (:
Nagyon fontos évente megcsinálni! Én bevallom, tartottam tőle, ezért 21 évesen mentem először, de fontos nagyon!
Válassz szimpatikus, kedves orvost és minden rendben lesz.
A te érdekedben menj el! Hidd el ki lehet bírni, nem hosszú egyáltalán.
Ha egy partnered van, használtok rendszeresen óvszert,nem mondom, hogy minden évben menj, mert akkor kb ugyanannyi az esélye mint más dagatnak (mégse járnak a nők a többi szűrésre sajnos)
De ha még egyszer se voltál, feltétlen menj el!
13
Semmiképpen nem fogok menni, másutt kifejtettem már, hogy miért. Nem viselem el az ilyen indiszkrét, kellemetlen, megalázó vizsgálatokat. A magánszférám szent. A ráktól nem félek, 45-50 fölött fordulhat elő többnyire, akkor is igen elenyésző számban. Biztosan ki lehet bírni, én egyszerűen nem akarom. Semmi baja azoknak az ismerőseimnek, akik nem, vagy csak nagy ritkán járnak.
Oké, én ezt megértem, csak ha mondjuk majd gyermeket szülsz, ott is kell, hogy "indiszkrét" dolgok történjenek. Sőt az sokkal hosszabb és kellemetlenebb én részben ezért is "szoktatom magam" az élményhez, hogy beterpesztve kell legyek egy orvos előtt.
Amúgy tőle ez nem indiszkrét, meg szféra sértés, ő egy doktor, neked akar segíteni, rengeteg vaginát lát/vizsgál nap mint nap és partnerként tekint rád, nem egy darab húsként. Ezért is írtam, hogy jó orvost kell választani.
Gondolj bele, én még proktológián is voltam, had ne ragozzam.. :D muszáj volt, ha nem akartam bajt halogatni.
Persze minden szűrés fontos volna, de nőknél sajnos nem ritka ez már fiatalabb korban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!