Tud-e segíteni nőgyógyász abban, hogy szakszerűen, érzéstelenítővel átszakítsa nekem a szűzhártyámat?
Ilyen nem igazán létezik, a szűzhártya eleve nem szakad. Egy enyhén gyűrűalakú, rugalmas és vékony hártya a hüvelybemenetnél, általában nem fedi le az egész részt, vannak rajta lyukak, egy vagy több. Valahol a menstruációs vérnek is távoznia kell azért. Maga a szűzhártya ugyanúgy ott marad aktus után is, természetesen sérülhet ami okozhat némi fájdalmat vagy esetleg vérzést. De nem, tényleg nem létezik ilyen hogy "szakítják" a szűzhártyát, ezt nem úgy kell elképzelni mint egy hártyát ami teljesen lefedi a hüvelybemenetet és át kell szakítani.
Hogy ha úgy érzed hogy szorongsz az első alkalom miatt, akkor amit tudtok csinálni az a megfelelő előjáték, és persze síkosító. Elképzelhető hogy fogsz némi fájdalmat vagy diszkomfortot érezni, de sokkal kevesebbet mint megfelelő előjáték meg síkosítás nélkül.
Azért annyira rohadtul nem fáj az, hogy érzéstelenítés kelljen hozzá... 😅 Mi lesz akkor veled, ha gyereket fogsz szülni? Mesterséges kómába rakatod magad, vagy mi? 😂
Nekem a szüzességed elvesztése egyáltalán nem fájt, kicsit feszítő érzés volt, és ennyi.
Tökmindegy, mert nem a szűzhártya átszakadása fáj - ami egyébként egy szakadt valami, hanem mert még sohasem járt bennem frok.
Más: én pl 6 éve élek szexuális életet (napi, kétnapi rendszerességgel), de minden aktus eleje fáj, mert szűk vagyok, és hiába izgat orgazmusig is a párom, akkor is kellemetlen maga a behatolás.
Egyébként amíg rágörcsölsz és minél jobban rágörcsölsz, annál jobban fog fájni.
Pszichés az egész. Félsz - görcsösen összehúzódik a hüvelyed - persze, hogy kellemetlen kitágítani.
Amíg irreális félelmeid vannak, ne szexelj.
Az előzőeknek teljesen igaza van, nem ez a megoldás. A szűzhártya elszakadása egy dolog, nem különösebben fáj, ha nem tudsz ellazulni/szűk vagy, a behatolás ugyanúgy fájhat. Szóval inkább abba az irányba mozdulj el, hogy megfelelően ráhangolódjatok egymásra a pároddal, legyen elegendő petting, előjáték. A pároddal hol tartotok egyébként? Akár meg is értheti, hogy az első pár alkalommal behatolás még ne legyen, csak készüljetek fel rá. Egy meghitt párkapcsolatbab ezt meg lehet beszélni. Viszont őszinte leszek, és értsd jól ezt az egészet, de nem mondom azt se, hogy aki 25-27 évesen (természetesen megfelelő odafigyelés mellett, nem fájdalmat okozva) amikor odakerül a sor szexelni szeretne és nem csak pettingelni, azt azonnal dobni kéne, mert nem elég türelmes. Jó dolog a szex, és nagy örömöt tud nyújtani, a szüzesség elvesztése pedig egyáltalán nem hosszadalmas és fájdalmas ahhoz képést. Szóval ne aggódj. :)
Amit még érdemes megpróbálnod, hogy önkielégítéssel felfedezed a testedet, megtapasztalod hogy mi a jó neked, hogy jó neked, és akár magadat ujjazva, vagy segédeszközt használva a táguláshoz/szűzhártya elszakításához is hozzájárulsz. Legalábbis el tudom képzelni, hogy valakinek ez segít, bár én személy szerint ezt csak nagyon sokára (bőven a szüzességem elvesztése után) tanultam meg élvezni, addig inkább kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!