Van ennek így értelme? Betadinos hüvelykúpot használtam, hiába sikerült szakszerűen feltennem.15 perc után kifolyt az egész pedig direkt lefeküdtem nem mászkáltam.
Figyelt kérdés
Olyan színten kifolyt, hogy elborított mindent a betét sem fogta fel. Végül már a wcn voltam kénytelen ülni amíg vége lett. Búcsúzóul még csípni is elkezdett nagyon. Pedig nem vagyok jód allergiás. A csípés végül megszűnt, de nem tudom van e értelme újra próbálkozni holnap vagy "mehet a kukába"?2020. aug. 11. 23:12
1/9 anonim válasza:
A kúp elolvad, így normális, hogy folyik
2/9 anonim válasza:
A kúpot a hűtőben kell tartani, az, hogy amikor felolvad kifolyik teljesen természetes, marad bent annyi, amennyire szükség van.
3/9 A kérdező kommentje:
Hűtőben volt. Más kúpok nem csinálták ezt max kicsit folytak vagy reggel folyt ki belőlük mikor felkeltem. De nem borítottak el mindent. :( még szines is. :(
2020. aug. 11. 23:27
5/9 A kérdező kommentje:
Valahogy a kék jobban tetszene.....
2020. aug. 11. 23:43
6/9 anonim válasza:
A betadine ilyen, ha kint van szobahőmérsékleten, magától is olvad. Rendes betétet tegyél be, ne tisztaságit, vagy nagyobbat, mint most, és ne kelj fel, úgy marad bent annyi amennyi kell.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendes betétet tettem de nem szívta fel elfolyt mellette is meg mindehova. Nem részletezem de el kellett mennem zuhanyozni meg ruhát mosni. Viszon másnapra elmúlt minden problémám. Szóval az ajanlott u napks kúra nekem 1 alkalomban kimerült. :)
2020. aug. 13. 11:00
9/9 anonim válasza:
Nem szabad! Ha nem használod végig, még durvább lesz a fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!