Reggel végig tiszta vér volt a betét, azóta rosszul vagyok, ha eszembe jut?
Figyelt kérdés
Mindig enyhébb a vérzés, szóval nagyon régen találkoztam végig átázott betéttel. Reggel mikor megláttam még meg is álltam a levegőben egy pillanatra, hogy te jó ég mennyi vér. Teljesen ledöbbentem, pedig nem tegnap láttam először vért. Inkább ennyi vér látványa döbbentett le. Hogy kéne ezt az élményt elfelejteni?2022. júl. 20. 16:50
11/15 A kérdező kommentje:
Nem ma kezdtem az “ipart”, csak ez eddig kimaradt hála az égnek.
2022. júl. 20. 19:14
12/15 anonim válasza:
Nekem rendszeresen van egy-két olyan éjszakám, mikor ez van. Úgyhogy inkább teszek pluszba tampont is, úgy nyugodtabban alszom. Éjjel erösebb a vérzés szerintem.
13/15 anonim válasza:
én kettő vastag betétet teszek be éjjelre és akkor felér a popóm hátuljáig pont ugy mint egy pelus. szoros bugyi rá egy cicanaci és alvás. nem a legkényelmesebb de jó megoldás szerintem mivel biztonságos nem csúszkál a betét igy nem történik baleset. csak ajánlani tudom.
14/15 anonim válasza:
Nekem is mindig hátrafolyik, úgyhogy jóideje nem is betétezek éjszaka, mert át is ázok.
15/15 anonim válasza:
kérdező, milyen betétet használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!