Nem tudom mi legyen hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen ?
(azért rajtam oda kérdőjelet hogy elfogadja a rendszer)
Rohadt nehéz most a életem
Meg kéne jönnie két hete, anyukám emiatt parázik, már teszteltünk, negatív lett.
Akkor anyukám ezt mondta ekkor: Ne szexeljünk csak azért mert jó, szeretik a barátomat, de ezt nem szeretik, nem örülnek hogy bele vitt ebbe, és hogy ilyet csak a K*rvák szokták csinálni.
Közbe barátommal csak barátok vagyok fél éve nem vagyunk egy pár.
Így nem igazán jó a szex.
Nem tudom mi legyen.
Szeretem barátomat, én vele szeretném leélni az életemet de ő csak kötődik hozzám.
Vele fogadtam el magamat.
És mivel vele feküdtem le először és a vallás szerint csak azzal szexelünk aki a házastársunk így van bennem hogy ő kell nekem
Nekem ő az első
Neki a második vagyok
Mindketten 19 évesek vagyunk

Ha nem tudja, akkor nem akar veled járni, csak nem tudja hogy mondja el. Aki akarja a másikat, az nem hezitál. O csak nem akar megbántani az elutasításával, mert azt hiszi, így megkímélt.
Engedd el ezt a fiút. Fájni fog, de sajnos a szerelmi élet 20 éves kor előtt elég sok fájdalmas pillanatot tartogat.

Hát azt elhiszem. :(
Majd azért lassan fog menni, mert muszáj lesz, de nagyon nehéz az erzelmek meg a remenykedes ellen dolgozni.

Te szerelmes vagy belé, ő nem. Van ilyen. Majd lesz másik, akivel kölcsönös lesz.
Ne a szülők szemlélete alapján dönts, ez a te életed. És te is vállalod a döntéseidért a felelősséget, nem a szüleid. Felnőtt vagy.

Egy barátnőd anyukájának mégis mi a fene köze lenne a te életedhez????
Még anyádnak sincs sok....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!