Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom mi legyen hogy...

Nem tudom mi legyen hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen ?

Figyelt kérdés

(azért rajtam oda kérdőjelet hogy elfogadja a rendszer)

Rohadt nehéz most a életem

Meg kéne jönnie két hete, anyukám emiatt parázik, már teszteltünk, negatív lett.

Akkor anyukám ezt mondta ekkor: Ne szexeljünk csak azért mert jó, szeretik a barátomat, de ezt nem szeretik, nem örülnek hogy bele vitt ebbe, és hogy ilyet csak a K*rvák szokták csinálni.

Közbe barátommal csak barátok vagyok fél éve nem vagyunk egy pár.

Így nem igazán jó a szex.

Nem tudom mi legyen.

Szeretem barátomat, én vele szeretném leélni az életemet de ő csak kötődik hozzám.

Vele fogadtam el magamat.

És mivel vele feküdtem le először és a vallás szerint csak azzal szexelünk aki a házastársunk így van bennem hogy ő kell nekem

Nekem ő az első

Neki a második vagyok

Mindketten 19 évesek vagyunk

2022. júl. 19. 01:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudja, akkor nem akar veled járni, csak nem tudja hogy mondja el. Aki akarja a másikat, az nem hezitál. O csak nem akar megbántani az elutasításával, mert azt hiszi, így megkímélt.

Engedd el ezt a fiút. Fájni fog, de sajnos a szerelmi élet 20 éves kor előtt elég sok fájdalmas pillanatot tartogat.

2022. júl. 19. 08:22
 12/16 A kérdező kommentje:
De nem tudom és nem akarom
2022. júl. 19. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt elhiszem. :(

Majd azért lassan fog menni, mert muszáj lesz, de nagyon nehéz az erzelmek meg a remenykedes ellen dolgozni.

2022. júl. 19. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Te szerelmes vagy belé, ő nem. Van ilyen. Majd lesz másik, akivel kölcsönös lesz.

Ne a szülők szemlélete alapján dönts, ez a te életed. És te is vállalod a döntéseidért a felelősséget, nem a szüleid. Felnőtt vagy.

2022. júl. 19. 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Egy barátnőd anyukájának mégis mi a fene köze lenne a te életedhez????

Még anyádnak sincs sok....

2022. júl. 19. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Ő csak szexkapcsolatnak tart :D
2022. júl. 22. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!