Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most miért kell fizetnem...

Most miért kell fizetnem megint az orvosnak?

Figyelt kérdés

Bocsi, csak felcsesztem magamat, igazán nem is konkrét kérdés, csak nem értem.

Elmentem rákszűrésre az lett az eredménye, hogy HPV gyanús, csináltassak HPV tipizálást.

Akkor most minek nekem fizetni megint egy konzultációs díjat? Úgyis vissza fogok menni amikor megjön az eredménye, meg a rákszűréssel együtt volt konzultáció. Megértem, hogy van a tipizálásnak összege. Azt is megértem, hogy kenetleszedésnek van összege. Persze, kifizetem. De minek "konzultáció" még extrába 20 ezerért egy 5 perces dologért?

2022. júl. 18. 09:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (Bp. 16. ker.) kell időpont, 3-10 hét múlvára van orvostól függően. De ha sürgős, pl. terhesen vérzéssel mész, akkor a betegirányítóval ezt megtárgyalod és ha kiment az aktuális beteg, már hívnak is be.
2022. júl. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!