Miért szégyenlik a lányok, hogy menstruálnak?
Én egyáltalán nem szégyenlem. Nincs rá okom. Tinikoromban nem szívesen vásároltam tampont/betétet, de kinőttem ezt az időszakom, most már egyáltalán nem érzem kínosnak és egyik termékeny korú nőnek sem kéne.
23/L
A kérdezőnek igaza van. Én nem szégyellem.
De az tény, hogy átázni nem túl kellemes, sem látványra sem érzésre, de ez tök más, mint magát a menstruációt szégyellni.
háát szégyelni nem kell...!
persze h félünk attól h átázunk mivel neked se tetszene ha a bugyidon egy piros folt lenne... na meg a gatyán végleg... de ezek ellen lehet tenni..
az egy dolog h természetes de, mi látjuk h milyen a véres tampon, betét, meg néha belegondolni is rossz h ez mind belőlem jön ki...
és amikor teljesen kész vagy, összevesztél valakivel, iskolai stressz és elmész pisilni és akkor még ott van a kényelmetlen érzés h jajjj és még meg is jött...
meg persze a kelemetlen helyzetek: nyaraláson... tesi óra..
a görcsök, kellemetlen közérzet.. :S
sokszor kényelmetlen ám...!! de túl lehet élni.. szerencsére :D
Köszönöm az eddigi véleményeket, mindenkit felpontoztam:)
Tényleg érdemes ezek mögé a tabuk mögé nézni egyszer, ahogy kismajom írta, ez már ott kezdődik, hogy a lányok az első menzeszt sem merik otthon elmondani. Ez nálunk pasiknál is így van az éjszakai magömléssel.
Én tényleg csak annyit szeretnék, ha éppen úgy alakul, ne kelljen már elbújni a tesióra előtt, minket k..a ne zavar higgyétek el, ha megvan. És ne legyen már gáz a boltban sem, ha éppen tampont veszel, vagy esetleg én kotont veszek és megjelenik egy ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!