Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szégyenlik a lányok,...

Miért szégyenlik a lányok, hogy menstruálnak?

Figyelt kérdés
Állandóan attól félnek, hogy átáznak, vagy rosszul lesznek és akkor mások is észreveszik. Miért kell ezt titkolni?
2010. szept. 21. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Kedves Kérdező! Ezt már meg akartam kérdezni én is. Én sem tudom, mi szégyellni való van abban. Ez teljesen természetes dolog! Azt sem értem, sok lány miért csinál problémát abból, hogy hogyan mondja el anyukájának, ha megjött az első menstruációja. Szerintem, ha a fiúknak is elmondanák őszintén, hogy mi a menstruáció és miért van, ők sem gúnyolódnának.
2010. szept. 22. 07:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem szégyenlem. Nincs rá okom. Tinikoromban nem szívesen vásároltam tampont/betétet, de kinőttem ezt az időszakom, most már egyáltalán nem érzem kínosnak és egyik termékeny korú nőnek sem kéne.

23/L

2010. szept. 22. 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek igaza van. Én nem szégyellem.

De az tény, hogy átázni nem túl kellemes, sem látványra sem érzésre, de ez tök más, mint magát a menstruációt szégyellni.

2010. szept. 22. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

háát szégyelni nem kell...!

persze h félünk attól h átázunk mivel neked se tetszene ha a bugyidon egy piros folt lenne... na meg a gatyán végleg... de ezek ellen lehet tenni..

az egy dolog h természetes de, mi látjuk h milyen a véres tampon, betét, meg néha belegondolni is rossz h ez mind belőlem jön ki...

és amikor teljesen kész vagy, összevesztél valakivel, iskolai stressz és elmész pisilni és akkor még ott van a kényelmetlen érzés h jajjj és még meg is jött...

meg persze a kelemetlen helyzetek: nyaraláson... tesi óra..

a görcsök, kellemetlen közérzet.. :S

sokszor kényelmetlen ám...!! de túl lehet élni.. szerencsére :D

2010. szept. 22. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
mert nem tartozik másra.. magánügy.
2010. szept. 22. 14:59
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi véleményeket, mindenkit felpontoztam:)

Tényleg érdemes ezek mögé a tabuk mögé nézni egyszer, ahogy kismajom írta, ez már ott kezdődik, hogy a lányok az első menzeszt sem merik otthon elmondani. Ez nálunk pasiknál is így van az éjszakai magömléssel.

Én tényleg csak annyit szeretnék, ha éppen úgy alakul, ne kelljen már elbújni a tesióra előtt, minket k..a ne zavar higgyétek el, ha megvan. És ne legyen már gáz a boltban sem, ha éppen tampont veszel, vagy esetleg én kotont veszek és megjelenik egy ismerős.

2010. szept. 22. 18:50
 17/18 anonim válasza:
Hát, azért még jó, hogy nem megyünk oda a fiúkhoz, és közvetítjük a hírt. xD Másképp igenis intim dolog. ^^ Nem éppen kellemes érzés...
2010. szept. 24. 16:03
 18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, te belegondoltál már hogy ez milyen lehet nekünk ? Nem ciki, de azért nem szeretünk róla beszélni. Igen kellemetlen érzés.
2010. szept. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!