Miért nem jön meg a mensi?
Figyelt kérdés
Már majdnem 2 hete meg kéne jönnie
Kb beállt nekem a mensi nyár kivételével 2-4 napot szokott késni, nyáron 1 hét vagy picit több
De ez miért van?
Sokat iszok, ha nem is minden nap, de iszok
2022. júl. 16. 02:30
11/45 A kérdező kommentje:
gondolkodtam, bár nem hiszem hogy segítene
de hogyha bevenném a gyógyszert a has fájásra akkor az nem tudna segíteni vhogy beindítani hogy megjöjjön?
2022. júl. 18. 00:18
12/45 anonim 

válasza:

Nem, a fájdalom csillapító és/vagy görcsoldó nem hozza meg a menstruációt. Miért probléma hogy nem jön meg, ha nem vagy terhes? Van ilyen, ha nem rendszeres nem kell vele foglalkozni.
13/45 A kérdező kommentje:
anyukám nem nyugodt még így se
2022. júl. 18. 00:23
14/45 anonim 

válasza:

11 elvileg az orgazmus segíthet, mert minimális méh összehúzódással jár.
15/45 A kérdező kommentje:
még sose volt orgazmusom, nem is tudom magam csinálni, gátlások vannak bennem vallás miatt
2022. júl. 18. 00:25
16/45 anonim 

válasza:

Igen, kérdező, ez a hátránya a vallásnak. Olyan dolgokat ítél el, ami amúgy pont, hogy jó lenne a testnek. Engem egy szint után már nem érdekelt. Az én testem, elvileg úgy lettem megteremtve, hogy szabad akaratom legyen. Akkor még isten se mondja meg, hogy nem tehetek olyat, amivel senkinek sem ártok.
17/45 A kérdező kommentje:
Szülők nem örülnek hogy volt szex
Bár úgy is ritkán volt sajnos
2022. júl. 18. 01:34
18/45 A kérdező kommentje:
Ok azt tanították hogy bűn a maszti még a szex
2022. júl. 18. 01:35
19/45 anonim 

válasza:

18 ezt felejtsd el. És hidd el, ők is csinálják, csak pont nem fogják bevallani a gyereküknek
20/45 A kérdező kommentje:
Miért hazudnanak nekem?
Tesóim is ugyan ezen a párton vannak
2022. júl. 18. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!