Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szombat óta kettesével szedem...

Szombat óta kettesével szedem a fogamzàsgàtlót milyen kövtkezmènyekkel fog járni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pèntek óta hasmenèsem van,szedek rà Smectàt. Minden este 8kor veszem be a fogamzásgàtlót,mostanàban a hasmenès miatt később,de mire azt hinném jobban vagyok ,addigra megint mennem kell a wc-re... (háziorvosom azt mondta,nagyon sokan calici virusosak) Pótlok minden szemet,mert fogalmam sincs felszivodik-e ,vagy mi törtènik a gyógyszerrel. Szeretném megkérdezni,hogy ez milyen következmènyekkel fog jàrni? Kedden kell abbahagynom egyèbkènt a 7 napos szünet miatt. A nőgyógyàszom nyaral,nem tudom megkérdezni. Köszönöm a vàlaszokat,ès tènyleg nem felelőtlenségből szedem kettesèvel...

2022. júl. 14. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
"Nem lett volna egyszerűbb óvszert használni esetleg" De...csak ha a hasmenés előtti napom is együtt voltak,abból is lehet terhessès. Ezt kellene felfogni. Ès baromira nem biztos (sőt),hogy felszivodtak a tabletták ,amiket pótolnia kellett.(gondolom a betegtájékoztatón is az van,mert az enyémen igen)
2022. júl. 15. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Egyszer volt nőgyógyász pasim.

Mikor gyógyszer bevétel után 1-2 órával ment a hasam, odahívtam a wchez, hogy mondja már meg, hogy egy súlyos hasmenésnek számít-e. Merthogy a fogamzásgátló leírása szerint akkor kell pótolni ha a hasmenés súlyos.

Ő mondta, hogy a súlyos hasmenés sokkal durvább mint amit én ott produkáltam (pedig elhihetitek, hogy teleszartam a wct), szóval nem kell parázni. Kifejezte azt is, hogy az esetek 90%-ában amikor ilyen történik nem kell pótolni a gyógyszert mert csak mi civil, hozzá nem értő emberek gondoljuk, hogy súlyos a hasmenésünk, de orvosi szempontból az nem minősül annak.

Tudom, hogy ez egy tök kínos sztori, de gondoltam kifejtem itt, ha már mindenki ennyire ráparázik a dolgokra.

(Aki pedig majd azon akad fenn, hogy megmutattam az ürülékem, annak üzenem, hogy az exem látott rosszabbat is)

2022. júl. 15. 05:40
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

12 nem tudom mi rosszabbat láthatott, de nem csodálom hogy már az exed :D

Komolyan mondom ez a gyakori nagyon szórakoztató :D

2022. júl. 15. 06:32
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

13-as: én szakítottam vele :))

És szerinted miket láthat a nőgyógyászati székben? Nehogy azt hidd, hogy topmodellek tárják szét a lábukat. A 130 kilós 2 gombával is fertőzött cigányasszony, aki nem éri el és nem látja a nemiszervét, ezáltal nem is mossa, hidd el, rosszabb.

Vagy amikor sürgősségin van és szemenhányja egy beteg.

2022. júl. 15. 06:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat! Ahogy az egyik vàlaszaooló irta,együtt voltam a baràtommal az azt megelőző napokban,mindennap és attól fèltem,ha nem szivódnak fel a következő tabletták,terhes maradhatok . Vízszerű hasmenésem volt.
2022. júl. 15. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:
14 én úgy értettem hogy nálad látott rosszabbat is. 🙈🙈
2022. júl. 15. 10:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a covidtól fostam. Hülye a háziorvosod, ha nem tudja, hogy az omikron egyik legfontosabb tünete.
2022. júl. 15. 11:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Végre válaszolt az orvosom, aki szerint helyesen jàrtam el. A 7 napos szünetet a szokásos időben kell megtartanom. Köszönöm a válaszokat,azoknak is akik idiótának ,felelőtlennek tartottak(a kommentek fele már nincs itt)
2022. júl. 16. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!