Szombat óta kettesével szedem a fogamzàsgàtlót milyen kövtkezmènyekkel fog járni?
Egyszer volt nőgyógyász pasim.
Mikor gyógyszer bevétel után 1-2 órával ment a hasam, odahívtam a wchez, hogy mondja már meg, hogy egy súlyos hasmenésnek számít-e. Merthogy a fogamzásgátló leírása szerint akkor kell pótolni ha a hasmenés súlyos.
Ő mondta, hogy a súlyos hasmenés sokkal durvább mint amit én ott produkáltam (pedig elhihetitek, hogy teleszartam a wct), szóval nem kell parázni. Kifejezte azt is, hogy az esetek 90%-ában amikor ilyen történik nem kell pótolni a gyógyszert mert csak mi civil, hozzá nem értő emberek gondoljuk, hogy súlyos a hasmenésünk, de orvosi szempontból az nem minősül annak.
Tudom, hogy ez egy tök kínos sztori, de gondoltam kifejtem itt, ha már mindenki ennyire ráparázik a dolgokra.
(Aki pedig majd azon akad fenn, hogy megmutattam az ürülékem, annak üzenem, hogy az exem látott rosszabbat is)
12 nem tudom mi rosszabbat láthatott, de nem csodálom hogy már az exed :D
Komolyan mondom ez a gyakori nagyon szórakoztató :D
13-as: én szakítottam vele :))
És szerinted miket láthat a nőgyógyászati székben? Nehogy azt hidd, hogy topmodellek tárják szét a lábukat. A 130 kilós 2 gombával is fertőzött cigányasszony, aki nem éri el és nem látja a nemiszervét, ezáltal nem is mossa, hidd el, rosszabb.
Vagy amikor sürgősségin van és szemenhányja egy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!