Az egészségügyi betétet minden esetben a szemetesbe kell dobni, ha használt?
Figyelt kérdés
Vagy van még más amit lehet vele csinálni?2022. júl. 13. 18:49
1/7 anonim válasza:
Tőlem el is teheted emlékbe.
Naná, hogy kuka, miért, mire tudnád még felhasználni, most komolyan?
2/7 entomologus_delirus válasza:
Én otthon ki szoktam vele tapétázni a mosdót. A munkahelyen ezt sajnos nem engedik, ezért ott matrica gyűjtő füzetbe ragasztom. Ha pedig pont olyan helyen vagyok vendégségben, ahová nem szeretek menni, ott mindig egy csészealjra ragasztom a szárnyas betétet és ha megkérdezik mit csinálok akkor egy széles, kedves mosoly kíséretében közlöm, hogy repülő csészealjat.
3/7 anonim válasza:
Add el! 100%, hogy van perverz aki megveszi.
5/7 anonim válasza:
A lényeg az, hogy semmiképp se a wcbe mert eldugul tőle. Meg hát szemetelni sem kéne szóval marad a kuka.
6/7 anonim válasza:
1-2-es, hát én meghalok a röhögéstől.
7/7 anonim válasza:
#2 🤣👍🏼
Egyértelműen kuka, de engedd meg kérdező, hogy visszakérdezzek, mert érdekel a gondolatmeneted! Egy izzadt, véres, baktérium tanyaként tökéletesen szolgáló műanyag bevonatú egyszer használatos higiéniai termékkel mi más jutott még az eszedbe, amire használni lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!