Miért ázok át mindig?
Figyelt kérdés
Ejszakai betetet hasznalok ez általában Libresse vagy Always de mindig a betét végén vagy elején ázik at a betét..pedig sokszor meg van hely benne,pl csak egy csíkban hatrafolyik és atázik a betet.Szoros bugyit használok éjszaka ellenőrzöm is és mindig keves van még benne de mire felkelek addigra meg átázok.Mit tanácsoltok?Tampont nem hasznalhatok.2022. júl. 7. 20:01
1/9 anonim válasza:
Ha a hátsó részt középen hosszában félbehajtva a farpofák közé illeszted, akkor nem fog hátul átázni.
2/9 anonim válasza:
Én a menstruációs bugyit tudom ajánlani, éjszakára nagyon hasznos
4/9 anonim válasza:
Túl erős a vérzésed. Lehet, hogy orvos tudna segíteni egy kicsit csökkenteni. Egy időben kaptam vérzéscsillapítót, később pedig progeszteront. Volt, hogy már simán felébredtem az éjszaka közepén cserélni, de akkor is használtam gumilepedőt a lepedő alá az első 1-2 éjszakán, hogy ne idegeskedjek az ágy miatt. Pedig ekkor tampont ÉS éjszakai betétet is hazsnáltam.
5/9 A kérdező kommentje:
Nappal 3-4 órántként cserélek,valamiert ejszaka erősebb.
2022. júl. 7. 20:22
6/9 anonim válasza:
Én szoktam olyat csinálni,hogy a zuhanyban legugolok és nyomok hasból egy párat (mint szülésnél) picit megfeszítem a hasam elengedem párszor és így elég sok ürül és nem éjjel távozik.amugy én mindig teszek magamalá törölközőt és a mosható ganges betétek közül a legnagyobbat használom.
7/9 anonim válasza:
én mensi idején éjjelre teszek magam alá egy gumilepedőt. nagyon hosszu és vastag betétet használok: facelle kék szinü betétje (rosmannba veszem). rá veszek egy szoros bugyit és még erre rá szoktam huzni egy cicanacit (vagy télen egy vastag harisnyanacit) és igy alszok. nekem nem a legkényelmesebb de legalább ez igy tartja a betétet nem csúszik el. biztonságba vagyok. nem kell reggel lepedöt mosnom.
tehát:
-vastag betét
-a bugyira cicanaci
-gumilepedő
ezt tudom ajánlani. én se örülök ennek ráadásul nekem mindig görcsöl a hasam is de a menzesz a női lét velejárója egy természetes dolog.
8/9 anonim válasza:
Nőnek lenni jó, én nőnek szeretem volna születni.
9/9 anonim válasza:
utolsó! én szeretek nő lenni. egyrészt megélhetem a menzeszt ami a nőiesség alapja. másrészt szeretek csinosan öltözni vehetek fel ruhát szoknyát is meg a hajam is változatosan hordhatom (többféleképp szoktam hordani de legtöbbször befonom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!