A kehellyel/mosható betéttel/mensibugyival kinek milyen negatív tapasztalata volt?
Előfordult már olyan, hogy valaki nyitott volt az alternatív, újból használható dologra, kipróbálta, esetleg huzamosabb ideig használta is, azonban volt valamilyen problémája, kellemetlensége, negatív tapasztalata akár a kehellyel, akár a mosható betéttel, vagy menstruációs bugyival, és inkább visszaállt az eddig használt egyszeri tamponra, betétre?
Ha igen, ki melyiket próbálta vele, és mi volt vele a gond, ami miatt abbahagyta?
(Figyelem, ez most nem azokhoz szól akik rögtön kapásból fújolnak a kehelyre, meg a mosható betétre, hanem azokhoz, akik ténylegesen próbálkoztak vele vagy használták, és nem jött be)
Kétféle kelyhet vettem. Pontosabban egy kelyhet és egy diszket (lumma), mindkettő csalódás volt, mert a szuper renyhe izomzatommal, méhsüllyedésemmel nem kompatibilisek, pedig olyat választottam ami ilyen gonddal ajánlott.
Viszont a mosható betét és bugyi bejött. Sokkal kellemesebb mint az eldobható betét. S mivel gyerekszülés óta tamponozni se tudok, ez a lehető legjobb.
Én már 3 fajta kelyhet próbáltam. Kettőnél bármit csináltam kifolyt mellette, sőt az egyik teljesen fejre is állt (merula) pedig annyi jó vélemény volt róla a neten, nem értem.
Ami bevált és nem szivárog az az Always kelyhe. Sokkal erősebb támasztású szilikonból van.
Én viszont kelyhet csak itthon használok. Házonkívűl tampon sokkal biztonságosabb nekem meg nem is szeretnék nyilvánosan kelyhet üríteni meg mosni...
Az első kelyhem előtt nem tájékozódtam kellően, és túl kicsi, rövid kelyhet vettem, ami olyan szépen felmászott, hogy a végén a párom nyúlt fel érte és vette ki belőlem. 😅
Szóval mielőtt kelyhet veszel, mérj méhszáj magasságot. 😃
A második kelyhem már tökéletes, azóta is ezt használom, és imádom. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!