Most rendben lehet már?
Figyelt kérdés
A 2 hónappal ezelőtti menzeszem elég "darabos"volt.
Én kb vetélésre gyanakszom..
De most a teszt szerint már állapotos vagyok.
Akkor ez már jól alakul ugye?
2022. júl. 7. 13:39
1/17 anonim 

válasza:

Honnan tudhatnánk? Én inkább nőgyógyászaton érdeklődnék, nem a gyakorin. Főleg egy feltételezett vetélés után.
2/17 anonim 

válasza:

A darabos menzesz normális, csak nagyobb nyálkahártya részek válnak le, nem feltétlenül vetélés, főleg hogy nem is voltál terhes.
Most az vagy, gratulálok, bármi lehet, 6. hét környékén érdemes elmenni orvoshoz.
3/17 anonim 

válasza:

Volt pozitiv teszted? Mert max csak akkor lehet tudni, hogy kemiaid volt-e vagy sem. Bar amugy nekem volt mar kemiai terhessegem, tesztek pozitivak, vegul 5 nap keses utan megjott. Nem volt darabos verzesem, se semmi, tok normal mentsruacio volt.
4/17 A kérdező kommentje:
Igen tegnap pozitív lett és ma reggel is.
A menzesz kb 1,5 hete késik
2022. júl. 7. 13:56
5/17 anonim 

válasza:

De nem a mostani kerdezo...
Amikor szerinted elveteltel, volt pozitiv teszted? Csinaltal?
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem csináltam tesztet mert a szokásos időben jött a menzeszem.
2022. júl. 7. 14:16
7/17 anonim 

válasza:

Akkor nem hinnem, hogy kemiai volt, annal is szokott kesni azert par napot.
8/17 A kérdező kommentje:
Ezt akkor hogyan is értsem?
2022. júl. 7. 14:20
9/17 A kérdező kommentje:
Közben van olyan érzésem mint amikor menzi előtt szoktam lenni.
2022. júl. 7. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!