Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek hogyan állapították meg...

Kinek hogyan állapították meg ténylegesen, hogy endometriozisa van?

Figyelt kérdés

Műtöttek miómaval hasi vágásos műtéttel. 4hetes szövettanon megvizsgált a doki, minden rendben volt, gyors regenerálódás vegett már a 6 hetet sem kellett megvárnunk a nemi elettel és a babaprojecttel.

6hetes kontrollon egy fiatal dr nő helyettesítette az orvosom.. Na Ő azt mondta hogy nem ajánlja, hogy a műtét utáni 3 hónapban teherbe essek ... Sőt úgy látja hogy endo gyanús vagyok...

Kérdésem az lenne, hogy ki melyik orvosnak hinné inkább?

Honnan láthat egy gyanura adó dolgot, amit neten is csak laparoszkoppal deritenek fel?

Kinek van/volt hasonló?

Műtét nélkül hogy lehet kideriteni?

(Augusztusban tudok csak vissza menni a saját dokimhoz.)

#babaprojekt #Mutetmentes
2022. júl. 5. 19:06
 1/3 Metionin ***** válasza:
0%
Nekem gyanú van de elvileg csak a laparoszkópia mond biztosat. Kíváncsi lennék, hogy a doktornő honnan látta, miből gondolta?
2022. júl. 5. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Műtéttel
2022. júl. 6. 07:07
 3/3 anonim válasza:

Nekem a nőgyógyászom rögtön észre vette, egy rutin vizsgálat során (aztán még 2 másik orvos is megerősítette!)😑

Ultrahangon jól látni a csokoládécisztámat

Azt mondta a Dr Úr, hogy a színe ami mérvadó

Egy sima ciszta áttetsző,mivel abban csak víz van...

A csok.ciszta pedig sötét,mert ez vérrel van tele.

2022. júl. 23. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!