Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cikinek érzem, hogy vegyek a...

Cikinek érzem, hogy vegyek a boltban betétet vagy tampont. :/ Mással is volt ilyen? 16/L

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tényleg nem bántani akarlak, de szerintem ez elég gyerekes. 13 éves vagyok, most van meg először és simán elmentem betétet venni a legkevesebb rossz érzés nélkül. A Rossmannban vettem, rengetegen voltak és semmit sem vettem mellé csak egy csomag betétet vittem oda a pénztárhoz, köszöntem szépen, kifizettem, és mentem is. Miért kell ilyen nagy ügyet csinálni ebből?
2011. júl. 3. 18:43
 12/14 anonim válasza:

és is holnap készülök venni magamnak először, kicsit "félek" :D

16/L

2015. jan. 13. 20:31
 13/14 anonim válasza:
Már igen régi a kérdés, de hátha most is van olyan aki szégyenli. Én ma mentem először tampont venni a közeli 1eurosba. Titokban persze mert itthon nem tudják hogy én ilyet fogok használni mostantól. Vettem 1-2 dolgot még és mellé a tampont. Nagyoj ciki volt tényleg, mert fiatal csaj volt a pénztárba, direkt nem néztem oda, de láttam hogy egy pillanatra úgy néz rám hogy : ez mit akar még tamponnal? De nemérdekelt. Holnapra úgy is elfelejti mindenki, aki esetleg látott, hisz mindenkinek van fontosabb dolga mint hogy arra emlékezzen hogy mikor mit vettem. Szóval már ezentúl nem fogok "félni"
2015. okt. 5. 15:01
 14/14 anonim válasza:
Egyépként 13/l
2015. okt. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!