Ma reggelre, sajnos nem első alkalommal úgy ébredtem hogy nagyon viszket a belső combom, majd ilyen dudoros lett ahogy vakartam. A viszketés elmúlt de mindkét oldalon kb tenyérnyi vörös foltok maradtak?
Gondolom felső lábszárról van szó. Nagyon közel van az a csomó a nemi szervedhez?
Gyanakszol ezzel kapcsolatban valami nőgyógyászati-endokrinális elváltozásra? (Hormonzavar, esetleges túlsúly esetén.)
Nálam súlyos mértékű elhízás áll fenn - már megint. (Most vagyok életemben először normális endokrinológiai kivizsgáláson.)
Nőgyógyászatilag sem vagyok teljesen rendben - tartós nemi szerv gyulladás áll fenn (sajnos azt nem tudom, hogy külső vagy belsőre értik...)
Szoktam kapni időnként gyulladáscsökkentő kezeléseket - de kivizsgálás szempontjából nincs semmilyen rákos elváltozásra utaló jel. (Többször rákérdeztem, de azt mondták, hogy nem kell feltétlenül kezelni...)
Endometriózusom van állítólag, de azért nem járkálok orvostól orvosig, mert sem hipochonder nem akarok lenni, sem rettegésben élni a napjaimat...
2-es válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!