Első napon lehet betéttel tesizni? 16/L
Figyelt kérdés
Szerdán kéne megjönnie és aznap lesz tesi. Igazolást nem íratnék, mert a tanár nem örül neki, viszont tampont még nem használtam. :S Volt már valaki így?2010. szept. 20. 18:29
1/6 anonim válasza:
óra előtt cserélj közvetlen és nem lesz semmi gond.
2/6 anonim válasza:
Valamikor el kell kezdeni a tamponhasználatot is :) Tesire első naposan tampont+betétet javaslok.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, el is kéne kezdenem azt használni, csak nem hiszem, hogy rögtön belejönnék..:/
2010. szept. 20. 18:35
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az a baj, hogy nincs olyan nadrágom amin ne látszódna át.. :S
2010. szept. 20. 18:37
5/6 A kérdező kommentje:
Mármint tesire nincs olyan x) na majd kitalálok vmit..:/
2010. szept. 20. 18:42
6/6 anonim válasza:
Eddig mit csinált tesin amikor meg volt?
Ha tampont még nem használtál akkor is betétet kellett használnod nemde?
Én több mint 2 évig csak betétet használtam.
Sosem áztam át úgy igazán.Olyan előfordult,hogy a bugyim széle véres lett,hiába volt szárnyas a betét.
Szóval lehet betétet is használi,amelyik neked jobb.
De ha pl. megjön reggel akkor még otthon ki tudod próbálni a tampont és ha jó,akkr tesire is használhatsz tampont.
Mindegy mit használsz tesire,az a fontos,hogy előtte cseréld ki.Akár tampon,akár betét.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!