Hüvelyi folyás?
Olyan problémával állok szembe, hogy keletkezett egy méhszájsebem, amire kúpot kaptam. Ez a méhszájseb szépen begyógyult..viszont a hüvelyi folyás még mindig megvan ami nagyon kellemetlen.. Az orvos semmi gyulladást fertőzést, sem elváltozást nem talált... A rákszűrésem is negatív lett.. Valakinek valami tipp, hogy mi lehet?
Előre is köszi!
Akkor az intimzuhany lehet jó ötlet.Ha nincs semmi fertőzés biztosan akkor ki kell várd míg elmúlik az intimzuhany segítségével a folyás.
A szag is el fog múlni.
Nekem volt hasonló problémám. 1 évig küzdöttünk vele, mire rájöttünk, hogy a párommal oda-vissza adogattuk ezt egymásnak. A páromnál tünetmentes volt, nálam meg ez a folyás volt. Nekem a legjobb gyulladáscsökkentő segített(ami nem gyógyszer, hanem természetes étrendkiegészítő), amit közösen szedünk a párommal azóta is. Na azóta ezzel nincs problémánk. Írj nyugodtan privátban, és szívesen elmondom mi ez.:)
Az intimzuhanyt is próbáltam, de nekem nem vált be, vagyis kb. 1-2 hétig működött.. Na meg antibiotikumos kúrán is voltam, meg a kúpokat kaptam, de azokkal csak azt értem el, hogy a jótékony bacikat is kinyírtam.Ez volt az én tapasztalatom.
Szóval remélem tudtam segíteni, mert ez tényleg brutál kellemetlen tud lenni.
Milyen kúpot kaptál méhszájsebre?
Azóta hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!