Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi baj lehet? Lehetek terhes?

Mi baj lehet? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

3 napja késik a menstruáciom 27.én kellett volna megjönnie. A ciklus napok átlagosan 26naposak, most tartok a 32.napnál.Eddig a leghosszabb 33 nap volt, ami 1x fordult elő

Csütörtökön nagyon erős szúró hasi fájdalmat tapsztaltam, illetve pénteken is pár órára.A fájdalmat ahhoz tudnám hasonlítani mint amit néha szex közben érzek, csak kicsivel erősebb és folyamatos

Azt hittem a mensim miatt van de azóta sem jött meg. Mi lehet a baj?

2022. jún. 29. 05:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem tesztelj, az megmondja a tutit. Legközelebb pedig ha így jártok és félsz, akkor eseményutánit vegyél be. De azzal is vigyázz, hatalmas hormonbomba
2022. jún. 29. 09:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos áprilisban kellett bevennem esemény utáni mivel kiszakadt a gumi. Gondoltam rá hogy amiatt késik de ez azóta a 4. Menstruáciom lenne tehát nem hiszem hogy az az oka
2022. jún. 29. 14:52
 13/15 anonim válasza:
100%
Tesztelj!
2022. jún. 29. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Teszteltèl azóta ?
2022. júl. 4. 00:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem. 3 napja megjött a menstruációm.
2022. júl. 5. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!