Nőgyógyászaton mit kérdeznek? Mit csinálnak? Nőhöz vagy férfihoz menjek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 23:16
11/13 anonim válasza:
10-es, sajnos vannak ilyen idióta orvosok is, mint amit 9-eske idekommentelt😒
12/13 anonim válasza:
#9 egyik ismerősöm édesanyja így derült ki hogy rákos, egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálaton.Eleinte unszolták hogy menjen el, nem nagyon akart, de végül belement.Tünetmentes volt, és épp ezért sikeresen le is győzte, mert még az elején volt.Ha már havonta fizetjük a tb-t, szerintem jogunk van elmenni.Ez azért korántsem olyan, mint egy szemmel látható elváltozás.Ne legyél ilyen idióta.
13/13 anonim válasza:
12
Engem végtelenül taszít a vizsgálat maga. Ezért nem is járok, és nincs semmi bajom. Szerintem a méhnyakrák sem fenyeget, mert nincs hpv-m, nem dugok fűvel-fával és a családban sem volt rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!