Nőgyógyászaton mit kérdeznek? Mit csinálnak? Nőhöz vagy férfihoz menjek?
Nekem női orvossal még sosem volt szerencsém, ez persze nem általános, nekem férfi orvosokkal több pozitív tapasztalatom van.
Első vizsgálat lenne? Van valamilyen panaszod? Ha igen, mindenképp említsd meg, akkor annak megfelelően . Ciklusodat tudni kell pontosan, ha élsz nemi életet, megkérdezik hogyan védekezel illetve kérhetsz tanácsot, számodra melyik a legjobb megoldás. Méhnyakrákszűrés évente, melledben megvizsgálja, van-e csomó, esetleg hasi vagy hüvelyi ultrahang,kenetvétel gomba, bakterre, de ezeket inkább panasz esetén végzik.
*Annak megfelelően vizsgál, kezel
Azt kérdezik első körben, hogy mi a panaszod, ha nincs, akkor miért mentél (pld. éves rákszűrés, fogamzásgátló felírás) az, hogy mit csinálnak, az a problémától függ. Alap kérdések, hogy mióta menstruálsz (ha tini vagy), mikor menstruáltál utoljára, rendszeres -e, élsz -e szexuális életet. Amennyiben szűz vagy, azzal kell nyitni.
Megvizsgálnak hüvelyen keresztül, ha szükséges ultrahanggal is. Az, hogy milyen nemű legyen arról 1000 évig lehetne vitatkozni, szerintem férfi, mert sokkal figyelmesebbek, célszerű megkérdezni a barátaidat, ismerőst, rokont hátha ajánlanak valakit.
Hormonmentes Youtube csatormán találsz videót, hogy hogy néz ki (egy ideális) vizsgálat.
"Hormonmentes Youtube csatormán találsz videót, hogy hogy néz ki (egy ideális) vizsgálat."
Az a videó egy tündérmese a valósághoz képest...
6-os is kifogott egy durva nőt, de a ffi-akkal szerencséje volt.
Inkább nőt keress,találsz köztük jót bőven. Sokkal könnyebb előttük megnyílni.
Sose értetted?Élek már nemi életet pár éve, orvos is mondta meg egy normális felvilágosító órán is szóba jön, hogy miután megvan az első alkalom, évente elkell járni nőgyógyászhoz, panasz mentesen is, mivel komoly betegségeket is kilehet ezzel szűrni.Én kérek elnézést, hogy fontos nekem az egészségem 🤣🤣
Főleg aki hajlamos is bármi komolyabb betegségre, annak meg szinte kötelező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!