Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cns kùp után hogyan tovább?

Cns kùp után hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Pár hete ègő èrzèsre lettem figyelmes, vègigcsináltam egy Canestenes kezelèst, sajnos utána megjött a menstruációm szinte egyből, így helyreállítani nem tudtam. A menstruàcióm alatt is èreztem az ègő èrzèst, ezèrt a vèrzès vègèn elmentem dokihoz, aki enyhe hüvelygyulladást állapított meg. Kaptam rá pimafucort, cnst és 4 szemes gyógyszert (2-2 nekem ès a páromnak).

Mindent úgy használtam ahogy kell, de a cns kúra vègèn vissza rosszabbodott az egèsz, megint ègő, csípő èrzèsem van. A patikus azt mondta, hogy amiket kaptam erős szerek, ès a hüvelyflórát kell visszaállítani ennyi a gond. Aki volt hasonló helyzetben mit gondol? Igaza lehet a patikus nak, hogy szètment a nyálkahártya vagy szimplán nem hatott a cns?

Jelenleg nyaralunk, így is kivagyok az egèsztől, rettentően el vagyok keseredve, dokihoz otthon tudok menni.

Addig is megköszönnèk pár jó szót, tapasztalatot.

Köszönöm.

2022. jún. 28. 23:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a dilemmám lemaradt: csináljak egy 7 napos betadin kúrát vagy 7 nap hüvely flóra helyreállítást? Nem tudom eldönteni....
2022. jún. 28. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igaza van. Nem vettél hüvelykúpot, ha már ajánlotta?

Nem kell orvos hozzá, bármelyik patikában, de drogériában is kapható.

2022. jún. 28. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
CNS után kötelező a hüvelyflóra visszaállítása, nehogy betadint kezdjél el!
2022. jún. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!