Cns kùp után hogyan tovább?
Pár hete ègő èrzèsre lettem figyelmes, vègigcsináltam egy Canestenes kezelèst, sajnos utána megjött a menstruációm szinte egyből, így helyreállítani nem tudtam. A menstruàcióm alatt is èreztem az ègő èrzèst, ezèrt a vèrzès vègèn elmentem dokihoz, aki enyhe hüvelygyulladást állapított meg. Kaptam rá pimafucort, cnst és 4 szemes gyógyszert (2-2 nekem ès a páromnak).
Mindent úgy használtam ahogy kell, de a cns kúra vègèn vissza rosszabbodott az egèsz, megint ègő, csípő èrzèsem van. A patikus azt mondta, hogy amiket kaptam erős szerek, ès a hüvelyflórát kell visszaállítani ennyi a gond. Aki volt hasonló helyzetben mit gondol? Igaza lehet a patikus nak, hogy szètment a nyálkahártya vagy szimplán nem hatott a cns?
Jelenleg nyaralunk, így is kivagyok az egèsztől, rettentően el vagyok keseredve, dokihoz otthon tudok menni.
Addig is megköszönnèk pár jó szót, tapasztalatot.
Köszönöm.
Valószínűleg igaza van. Nem vettél hüvelykúpot, ha már ajánlotta?
Nem kell orvos hozzá, bármelyik patikában, de drogériában is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!