A nőgyógyásznak mi köze van a végbelemhez?
Miután megvizsgált a hüvelyembe, fogta azt a ultrahangos botot húzott rá másik gumit és feldugta a végbél nyílásomba.
Mit nézett ott?
Nem mertem meg kérdezni mert ígyis morcos kedvében volt (féltem tőle picit)
18/L

Nem értek hozzá, de arra tudok tippelni hogy keresett hüvelysérvet (vagy nem tudom mi a neve mikor a hüvely izomzata egy helyen kiboltosodik/elgyengül), esetleg endometriózis gyanúja merült fel.
Tudod; sokkal könnyebb lenne válaszolni a kérdésedre ha láthatnánk az ambuláns lapot (nyilván a személyes adatokat letakarva), vagy legalább elmondanád milyen panaszokkal kerested fel.
F30

Te sem nő vagy, és az orvos nem fog a megkérdezésed nélkül semmit feldugni a végbeledbe.
Főleg, hogy teljesen más pozícióban vizsgálnak végbelet, nem a klasszik kőmetszőben.

Hé, népek!
Miért pontoztatok le?
Miért most, miért engem???
Tisztességes választ adtam, mert még ha troll is a kérdező, hátha olvassa más is, akinek hasznos lesz

Nem akartam válaszolni, mert a választ úgy gondolom megkaptam...
De nem értem, miért lenne kamu a kérdés?🤔
Ez egy olyan oldal, ahol név és arc nélkül, fel vállalhatunk olyan kérdéseket, amiket egyébként sehol máshol nem merünk megkérdezni.
Pont ez az oldal ahol szerintem a kérdések 99% a nem kellene hogy kamu legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!