Hogyan lehet megelőzni a szex után kínzóan jelentkező hólyaghurutot?
Figyelt kérdés
3 év egyedüllét után találtam társat. Az első együttlét után szinte azonnal jelentkezett hólyaghurut, borzasztó erős, kínzó tünetekkel. Párom 6 hetente van itthon 1-2 hétre. Eddig a 4-szeri itthonléte alatt 2 alkalommal jelentkezett a probléma. Gyógyszeres kezelést végigcsináltam, a tünetek szinte azonnal enyhűltek, elmúltak. Higiénés probléma nincs. Most viszont már előre rettegek, mert 1 hét múlva érkezik, és kültéri közösségi rendezvényeken leszünk folyamatosan.2022. jún. 24. 15:07
1/3 anonim válasza:
Nálam is hasonló helyzet volt. Szedj rendszeresen tőzegáfonya kapszulát, és/vagy tőzegáfonya szirupot. Illetve minden együttlét után, ha érzed, hogy kell, ha nem, akkor is kötelező a pisilés szex után. Szex közben megfelelő higiénia mellett is számos baktérium kerül a hüvelynyílásodon keresztül beléd, amitől kialakul a hólyaghurut. Ezért kell rögtön utána kipisilni a bacikat, amik felkerültek oda. Nekem a rendszeres tőzegáfonya mellett ez volt a rutinom: szex után pisi majd tisztálkodás alulról. Ezt ajánlom neked is.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem krónikussá vált sajnos és nekem is szex után jött ki.
Én nálam annyira sokszor volt hogy immunizáltattam magam ezzel: [link]
Azóta évente frissitéseket kapok. Minden pénzt megér. Nagyon hatásos.
Ami segített még: akció előtt mindenki alaposan fürdik, valamint megiszok közvetlen előtte egy jó nagy pohár vizet. Akció, aztán fürdés és UTÁNA pisi. Akkor már épp átment rajtad a folyadék és "tiszta csövön" megy a pisilés.
Utána másfél óránként megiszok egy nagy vizet. Figyelek arra hogy folyamatosan ürüljön a hólyag (ezek a bakteréumok 20 percenként duplázódnak, ezért van az hogy egyik óráról a másikra ordítva ül az ember a wcn).
Tőzegáfonyára már kijött a kutatás hogy mégsem ér sajnos semmit :( Pedig énis nyeltem mint az őrült.
3/3 anonim 

válasza:

Nekem annó az segített, hogy szex után rögtön elmentem pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!