Lehet valós a teszt eredménye?
De történt baleset, mert nem védekeztetek. A megszakítás nem védekezés, bármennyire jónak érzitek.
Üdv egy 11 éves megszakításos "védekezésből" fogant csodacsajszi anyukája
Szerintem 90% hogy nem vagy terhes. Elég kicsi a valószínűsége mert ahhoz sok dolognak kéne klappolnia plussz nagyon virgonc kis katonákra lenne szükség ilyen esetben. Mi is így “védekezünk” évek óta és nem lett baj soha, sőt most kifejezetten szeretnénk végre egy kis csodát, de 4 hónapja nem sikerül sajnos pedig minden a nagykönyvben leírtak alapján történik. DE majd ebben a hónapban !
A tünetek nálam is ilyenek szoktak lenni mensi előtt viszont stresszes időszakban nekem is van olyan hogy konkrétan olyan fáradtnak érzem magam mint aki egy hete nem alszik stb..
DE persze ez csak egy vélemény. Pár nap múlva azért csinálj tesztet!:)
Aztán szorítok hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!:)
szia! Mindenképp csinálj még egytesztet! szerintem a tesztek nagy valoszínűséggel pontosak! Mondjuk ha pozitív akkor valoszínűbb a terhesség mintha nem pozitív és nemvagy terhes.
Nekem mikor 3 év sikertelen probalkozás után pozitív lett mondjunk én akkor sem hittem el mert annyira hihetetlennek tűnt! mi is igy védekeztünk! elég sokáig! aztan kb 3 éve döntöttük el hogy szeretnénk egy babát! azóta nem védekeztünk.. 3 évbe telt mire végre teherbe estem .
Szóval 2-3nap mulva ujra teszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!