Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan internetes IQ...

Létezik olyan internetes IQ teszt ami tényleg valós eredményt mutat?

Figyelt kérdés
Tehát nem ilyen hatésvadász oldalakra gondolok hanem aminek tényleg lehet hinni.

2022. ápr. 18. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem igazán. Egyik sem ad egzakt eredményt, másrészt IQ-val nem szokás villogni mert nem határoz meg téged egy ilyen szám.
2022. ápr. 18. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. ápr. 18. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem
2022. ápr. 18. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 18. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Amit 4-es adott, az elég pontos.

Csináltam szintén náluk a hivatalos nemzetközi rendes papírost is, és ugyanazt adta ki, pedig mások voltak a feladatok.

2022. ápr. 18. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:

#5: Egy szintig elég pontos. De olyan 110-120 fölött már nem megbízható.

A hivatalos tesztjük viszont hiteles a magasabb tartományokban is. (Viszont jelentősen 100 alatt már pontatlan.) Igazából nincs olyan teszt, ami minden tartományban maximálisan pontos lenne.

2022. ápr. 18. 21:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, szerintem nem lett valami jó, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. Amit a #4-es küldött többször is, 5 alkalommal kitöltöttem, de mindig 83-90 közt volt az eredmény. Ez nagyon rossznak számít? Most 30 éves vagyok. Mikor óvodából mentem elsőbe akkor minden gyereket felmértek, akkor 120 volt. Azt tudom, látom hogy sokkal kevesebb, de mégis mennyire számít ez most tragikusnak, rossznak?
2022. ápr. 18. 21:34
 8/11 Shaddark ***** válasza:

Igen, elég rossz sajnos.

A mensa teszt elég pontosan mér 80-120 között.

Az alatt és a felett már nem.

De van ilyen "ország tesztje", ha elég erőt érzel magadban egy nagyon hosszú tesztre akkor azt is megpróbálhatod.

Ez területenként mér, nem "adaptív" teszt. Az még előfordulhat, hogy neked valami miatt (térlátás gyengesége...) az pont nem megy, bár ilyesmi millióból egynél fordul elő.

2022. ápr. 19. 09:52
 9/11 Shaddark ***** válasza:

Jah, az ország tesztje is mensás, jobbára ugyanazok csinálták akik az adaptívot is.

Youtubon fent van.

2022. ápr. 19. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:

#4, #7-nek (kérdezőnek):

Úgy tudnám szalonképesen kommentálni ezt az eredményt, hogy én a helyedben gyorsan elfelejteném, és sehol nem említeném.

2022. ápr. 19. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!