Megjött a menstruációm 11napja azóta tart.Elég durva alhasi görcsöm van mellette enyhe mell fájdalom. Jövő héten keddre kaptam időpontot nogyogyaszhoz de Elegge felek.. Volt már hasonló tapasztalatotok?
Az ilyen megnyilvánulás:
"A manuális vizsgálatot biztosan nem ússza meg"
NAGGYON káros, már önmagában is. Ha lesz is manuális vizsgálat, az azért lesz mert információtartalma van, és mert szükséges.
Ez nem egy végtag-amputáció vagy kopaszra borotválas amit meg kell úszni !!!
A válaszoló valószínűleg szűz, irtózik attól hogy bármi/bárki is egyszer behatoljon a vaginajába (különös tekintettel a férfiakra). Sajnos neki segítségre van szüksége. Vélhetően bántalmazták. De segíteni csak azon lehet, aki HAGYJA.
Kérdező, a döntésben egyedül Te vagy jogosult. Igaz, hogy én egy szőrösseggű pasi vagyok, de ha csak emiatt ítéled kevésbé relevánsnak a válaszaimat, akkor felmerül veled szemben a "szexizmus" vádja.
Mihamarabb kívánok neked jobbulást, és képességét a bölcs döntés meghozatalára.
Yours faithfully
Peter
12
""Az ilyen megnyilvánulás: "A manuális vizsgálatot biztosan nem ússza meg" NAGGYON káros""
Miért lenne káros? Ki nem akarna megúszni egy kellemetlen vizsgálatot, ha kicsit is elkerülhető???
Amúgy tévedtél minden szempontból: nem vagyok szűz (nagyon régóta), nem írtózom a szextől, nem bántalmaztak, nincs szükségem segítségre. :)
Oké
Örülök, HA valóban tévedtem. Kérlek mondd el, hogy mi kellemetlen a manuális vizsgálatban.
Illetve kifejthetnéd azt is, hogy szerinted miért van rendben ha egy teljesen normális rutinról úgy beszélsz, mintha szörnyű kín lenne.
Szerintem a legtöbb csaj inkább bevállalna havi 5 manuális vizsgálatot, mint 1 menstruációt.
17
Azért a megszakításos módszert én nem erőltetném, nagyon könnyen baj lehet belőle. Legalább egy gumit húzzon már a párod.
"Kérsz egy sürgősségi beutalót azzal azonnal fogadnak ahogy odamész."
De igen, simán, volt benne részem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!