Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Számtalanszor előfordult, több éve szenvedek ez miatt, de az orvosok soha nem segítettek. Sem a háziorvosok (többnél is jártam), sem a reumatológus vagy neurológus. Volt olyan, aki kinevetett!

Reggel 5 óra körül kezdődik általában, a fejfájás fölébreszt. Jobb vagy bal oldalon nagyon fáj a vállam, nyakam és a fejem. Még az állkapcsom is fáj néha azon az oldalon. Az az érzésem, hogy a vállamból indul ki a fájdalom vagy a nyakamból és belenyilall a fejembe.

Nincs szabály, hogy mikor melyik oldalon jön a fájdalom.

Felébredek, fájdalmakon kívül enyhe hányingerem is van. Olyan érzés, mintha megállna az emésztésem.

Hátamon, a gerincem mellett pedig az izmok merevek, kissé duzzadtak.

Beveszek egy fájdalom csillapítót, a vállamat, nyakamat, hátamat bekenem fájdalom csillapító gyógynövényes krémmel.

Ha a párom bekeni a hátamat és a gerinc melletti izmokba bemasszírozza, hamarosan úgy érzem, elkezd működni a gyomrom: böfögni kezdek és jobban érzem magam.

Ez az állapot, amit leírtam, rendszerint hajnalban kezdődik, gyógyszer és krém után valamennyire enyhül, de csak késő délután múlik el.

A következő napon teljesen jól érzem magam.

Sajnos volt olyan időszak, amikor ez heti 2-3 alkalommal előfordult, ezeken a napokon nem tudtam dolgozni, nem tudtam koncentrálni semmire.

Eddig 2 munkahelyet veszítettem el ez miatt.

Az orvosok nem tudtak semmilyen tanácsot adni, fogalmuk nincs, mi a bajom.

Valakinek voltak már ilyen tünetei?

2022. jún. 20. 18:22
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
0%

"Dehogy tették fel az életüket arra, hogy segítsenek! Sok esetben szándékosan nem akarnak segíteni!"

Rendben. Tételezzük fel, hogy igazad van. De az téged mennyire visz előre a gyógyulásban, ha másokra mutogatsz? Döntsd el, hogy meg akarsz gyógyulni, vagy azt szeretnéd, ha valaki meggyógyítana téged? Cselekvésnek, vagy történésnek akarsz a részese lenni? Ez a te tested, a te életed! Te tartozol érte felelősséggel, nem a doki, nem a jóisten és nem a sarki fűszeres.

2022. jún. 29. 06:39
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es:

Fizetem az egészségbiztosítást! Ki más segítene, ha nem az orvosok! Az lenne a dolguk, ehhez kellene, hogy értsenek. De vagy nem értenek hozzá, vagy nem akarnak segíteni.

Az én felelősségem? Nem tudom kifizetni a drága magánorvosokat és a drága vizsgálatokat! Sok magyar állampolgár ezt nem tudja kifizetni!

2022. jún. 30. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!