Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom melyik kategoriaba...

NemFogodKitalálni kérdése:

Nem tudom melyik kategoriaba irhatnam ezt ki, talan ez a legmegfelelobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problemam lenne, hogy befele fordulo a mellbimbom. Direkt nem irtam tobbesszamban. Mindeketto olyan volt kiskorom ota, de megszuletett a kisfiam, szoptattam (szinte csak egy mellbol), igy a jobb mellbimbom ”rendes lett”, normalisan nez ki. Viszont a bal meg mindig ugyan olyan, ami idegesit. Mutetni nem szeretnem semmi kepp. Van valami olyan akarmi, amivel otthon ”ki lehet emelni” a kozepet rendesen? Egy valamit probaltam meg regebben, de az nem segitett, hogy a mutato es a huvelykujjam koze fogom, benyomom es szethuzom. Ezt tobb hetig csinaltam anno, de valtozas nem volt. Van valami mas, ami hatasos lehet? Vagy tegyek le rola?

2022. jún. 20. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen sőt anyukámnak is. Szerintem nem gáz és ez nem is fog megváltozni.

Végülis a férjed látja csak, meg nem nagy elváltozás szóval felesleges ráparázni szerintem.

2022. jún. 24. 23:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincsen ferjem, a kisfiam apjaval szetmentunk majdnem 3 eve. Igy nem ”csak” a ferjem latja.

A masik, engem zavar, nem az hogy mas latja. Engem zavar, nem tetszik.

2022. jún. 25. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké, de ezen nem lehet változtatni. Max azon, hogy elfogadod. 🤷🏻‍♀️
2022. jún. 25. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán igen.
2022. jún. 25. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt a logikát követve hogy szoptatástól kifordult, én megpróbálnék mell leszívóval minden nap amennyiszer csak lehet, ne addig amíg már fáj hanem pl 10 percig aztán szünet. Lehet hosszadalmas de beválhat.
2022. jún. 30. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!