Miért féltek sokan, hogy a COVID-oltás bekavar a ciklusba? Miért baj egyáltalán?
Tavaly, amikor mentek az oltások a covid ellen, csak olvasó voltam, de rengeteg volt az ilyen kérdés, eszembe jutott.
De az okát nem értem, miért számít olyan bajnak, ha az oltás megkavarja a menstruációs ciklust és nem akkor/nem úgy jön meg? Milyen kár van belőle? Vagy miért tartottak tőle sokan?
Összekeversz valakivel, "biológus". Én nem a "fogyi" vitapartnered vagyok.
Én csak belinkeltem ezt. Aki tud olvasni, az elolvassa.
Amúgy mindenki azt hisz, amit akar, bár hinni a templomban kell, a tények meg csak vannak.
Oltást meg annyit adathatsz be magadnak amennyit akarsz...
Mert látszik, hogy oltáspárti vagy, azok szoktak kioktatni másokat.
Itt te kötekszel folyamatosan. Nem én foyatékozok le más hozzászólót.. Úgyhogy hagyjuk is, ki az intelligens...Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű...
Juj de megmondtad, kár hogy a saját igazad sem sikerült bebizonyítanod, csak azt, hogy te kezdtél el vitatkozni és kioktatni másokat, nem egy oltáspárti :)
Remélem bioszt tanulni mész, rád fér, fel a fejjel!
Bingó:D Magyarázd el ezt egy értetlennek:P Kár ezzel vergődni.Imádják sokan mikor kimarad nekik majd elönti őket a vér literszámra:D
Az egészséges mer aszonták a sájzernél.Oszt nemrég derült ki miután 55000 oldalt a kísérleti eredményekből feldolgoztak hogy mennyi bajt okozott főleg terhes nőknek és a ciklusokat mennyire tönkre vágta tartósan.
Azt is perrel kellett kikényszeríteni mert tudták hogy mennyire tré a löttyük de azért még pár emberbe belenyomták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!