Miért késik 1 napja??
NAGYON pontos szokott lenni a menstruációm, többnyire 29 naposak a ciklusaim, néha 28. Régóta nem késett. És most 30 napnál járok, tegnap este olyan erősen görcsöltem, hogy azt hittem ma reggelre meg fog jönni, fájnak a melleim, ingerlékeny vagyok, és BORZASZTÓAN rástresszeltem már... de tényleg már gyomorgörcsöm van az idegességtől.
Voltam együtt a barátommal, de nem tette be, viszont mindenféle olyat olvastam, hogy még egy pettingelés közbeni előváladéktól is teherbe lehet esni... azóta néha elkap a sírógörcs, hogy mi van, ha bármi ilyen történt, vagy véletlenül is előváladék jutott volna belém?? Valaki segítsen, mert már idegbeteg lettem ettől, és nekem sose késik a menstruációm...
Igaz, sok stressz ért mostanában, érettségi, családi feszültségek, munkaügyi dolgok, meg fogytam pár kilót, meg most ez a késés miatti stressz, nem tudom mennyire járul hozzá a késéshez.
Mással volt már ilyen? Nyugtassatok meg, hogy utána megjött:(
Nem vagyunk gépek, előfordul a késés akár 1 ciklus is kimaradhat néha.
Ha jól értem még csak nem is volt behatolás, terhes 100%, hogy nem vagy. Igen az előváladékban lehet 1-2 hímivarsejt, de azok nem hosszútávfutók, és a levegőn eleve elpusztulnak nagyon gyorsan, úgyhogy feleslegesen aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!