Tampont vagy szárnyas betétet használtok? Melyiket és miért épp azt?
Márkát is írnátok nekem? És egy életkort is légyszíves! :)
Köszönöm!
Hát én betétet használok..Always-et általában. Az nekem jó, Ja és szárnyasat szoktam venni. Mert az nem mozdul el.
Általában véknyat szoktam venni. Régebben éjszakára vastagat tettem be. De már nem. :D
Tampont azért sem használok, amit az imént felsoroltál Kérdező:), és mert még szűz vagyok így elég nehézkes lenne. (Tapasztalatból tudom). Meg attól félnék, hogy mindig feljebb csúszik és eltűnik a cérna. És nem tudom kiszedni... :)
18/L
14:37
Nagyon okos lehetsz, ha attól félsz, hogy felcsúszik benned -.-
És én mikor szűz voltam simán használtam ob supert is.
Minden megy, ha akarod. Ne szerencsétlenkedj..
Én 29 vagyok régen sokat hasznátam tampont,de miután az orvosom mondta hogy valojában nem egészséges mivel elzárja a vér természetes utját és a korokozok jobban elszaporodhatnak ezért inkább betétet használok.A menst.vége felé pedig tisztasági betetét is elég.Csak olykor rakom fel a tampont ha nagyon szükséges akkor is csak ha már nem jön sok.
Tudom hogy undi egy kicsit a betét de azert kell sürün cserélni.Sztem undibb az ha egy idegen valami van benned és az szivja fel.
Erröl az uj dologrol amit emlitettél még nem hallottam de utánajárok és talán kiprobálom.
Az lehet , de minden ember más.:)
Neked mi a félelmed, ami más ember pl hülyeségnek tart?Mert biztos van olyan is:).
De mindegy. Nyugodtan hordjál le minden buta libának, anélkül, hogy ismernél. :D Ez a tipikus magyar hozzáállás, hogy mindenbe beleszólnak.;)
És, mint írtam tapasztalatból írtam..Tehát próbáltam már.De nem sikerült felcsúsznia. De nem részletezem inkább. Ez van egy béna, szerencsétlen liba vagyok. :D Sorry.
OFF : Hát igen, az nemtud benned felcsúszni..nyugodtan próbálgasd csak. Én is szűz vagyok és tampont használok, és nincs semmi bajom vele, elsőre feltudtam helyezni ,nem éreztem meg semmi kellemetlen nem volt és normallal kezdtem. Ez is tapasztalat.
Amúgy otthonra betétet, márkát nem tudok. Ha suliba vagyok, akkor tampont mert akkor az kényelmesebb, nem kell órákon azon agyalnom, hogy most épp át fogok- e ázni a betéttel, meg a vérbe ücsörögni.
16/L
Itt lehet olvasni erről a mooncup-ról, amit valaki említett. Elsőre kicsit bizarr, de ki tudja... Lehet, hogy ki kéne próbálni, hátha beválik.
Én említettem! :)
Nekem is bizarr... :S
Az O.B. tampont pedig hanyagolom már kb 3 éve, mert 2-ről is lejött a cérna... :S (nem ugyanabból a csomagból való kettő)
Én tampont a Penny-ben szoktam venni, asszem' Tampi a neve. :)
Én több mint két évig szenvedtem a betéttel.
Bella szárnyas betétet használtam.Aztán 1-2x kipróbáltam a tampont,sokkal jobb volt,mint a betét...de nem volt lelki erőm állandóan felnyúlkálni miközben meg van.
Aztán úgy hozta a sors,hogy nyaralás alatt meg volt.Akkor 4 napig csak éjszakára használtam betétet,egyébként tampont.
Na azóta tampon.
Ha megyek valahova akkor tampon.Otthon pedig betét.
Nem tudom melyik a károsabb,hogy folyik belőlem a vér és ott áll a betétben (mert nem lehet olyan gyakran cseréni) vagy tampont használni és,hogy bennem legyen a véres tampon...
De kényelem szempontjából a tampon jobb,így ha megyek valahova azt használom,otthon meg a betét is tökéletes.
Egyébként a tampon nem tud magától felcsúszni,mert az izom tartja.Ha valaki nem tudja felhelyezni a mini tampont sem,az valószínűleg azért van,mert nem lazul el eléggé,ezáltal a izmok nem engedik fel a tampont.Attól sem kell tartani,hogy nem tudjuk kihúzni a tampont.Még ha el is szakad a zsinór,amikor megtelik magától kicsusszan,esetleg egy picit nyomni kell.De mindenképpen kijön.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!